esnek actionscript PHP sayfası YARDIM dosya yükleyerek değil!

1 Cevap php

yardım lütfen! Bir kullanıcı bir dosyayı yani benim hedefim yüklemesine izin flex sdk 3.5 ve PHP ile actionscript 3 kullanıyorum. Ben dosya için benim sunucu dizini kontrol Ancak, ... hiçbir şey yoktur! Nedense ŞEY actionscript Başarılı bir yükleme uyarıları bile, yanlış gidiyor (ve hatta hataları yükleyerek ve hiçbiri tetiklenen tüm olay dinleyicileri denedim). Ben de PHP komut dosyası test var ve başka bir PHP sayfası (yani benim PHP ile yanlış bir şey olduğuna inanıyorum sol kulüpler) bir dosyayı alırken o BAŞARIYLA yükler.

Ben bir büyük dosya göndermeyi denediğimde yükleme-aslında o ... bana başarılı bir etkinlik verir ve ben benim esnek uygulama aslında veri göndermek için çalışıyor biliyorum, o alır, çünkü Ancak, actionscript bana herhangi bir hata vererek DEĞİLDİR Ben küçük bir dosyayı yüklerken daha "başarılı" bir olay uyarmak için önemli ölçüde daha fazla zaman.

Ben bu kod her yönüyle ayıklanacak ve şimdi geçirdi duyuyorum hissediyorum. pleaseeee, herkes, yanlış ne oluyor bana söyleyebilir? oluyor ne ya da en azından nasıl öğrenebilirim? -Ben flaş Hisselerini kullanıyorum ve hala sıfır hataları alıyorum. -Ben de herhangi bir sorun olmadan yükleyebilirsiniz.

private var fileRef:FileReference = new FileReference();
private var flyerrequest:URLRequest = new URLRequest("http://mysite.com/sub/upload_file.php");

private function uploadFile():void{
fileRef.browse();
fileRef.addEventListener(Event.SELECT, selectHandler);
fileRef.addEventListener(Event.COMPLETE, completeHandler);
}


private function selectHandler(event:Event):void{

fileRef.upload(flyerrequest);
}

private function completeHandler(event:Event):void{
Alert.show("uploaded");
}




<?php
move_uploaded_file($_FILES['Filedata']['tmp_name'], "./test/".$_FILES['Filedata']['name']);
?>

1 Cevap

Bazı fikir:

  1. 777 sunucunuzdaki dizinin chmod var.

  2. io hata olup olmadığını kontrol etmek için komut IOErrorEvent.IO_ERROR arasında EventListener ekleyin.

  3. Bir göz atın ve http://weblog.cahlan.com/2006/12/flex-upload-component.html Aşağıdaki örnek denemek ve aynı zamanda onun yorumlarına bir göz atın.