Orta ölçekli web siteleri için küçük Going

2 Cevap php

Ben çoğunlukla php ve XHTML, şimdi birkaç yıl için web kodlama oldum. Ben tasarım dünyasının geliyor, ama standart uyumlu web siteleri ve büyük arayüzleri yapmanın gurur duyuyorum. Ayrıca Wordpress kullanılan ve onu sevdi. Çoğu zaman gerçekten basit ticari web siteleri her şeyi sıfırdan yapılır nerede olursa veritabanı dahil olan vardı. Her sayfası bir indeks? Page = xxx aracılığıyla ayrıştırılır ve

Ama büyük web siteleri ben şu eksik hissediyorum burada (Onları 'orta ölçekli web siteleri' diyelim) bir kaç umutları var:

  • Dispach veya sayfaları işlemek için nasıl (MVC denetleyicisi yerine index? Page =?)
  • Uygun sayfa hiyerarşisi ve kolay kırıntıları uygulama
  • Otomatik navigasyon menüsü, ya da onları korumak için kolay bir yol nesil?
  • Temiz URL'ler
  • Form doğrulama
  • Kolay veritabanı desteği

Gerçekten ben php komut içine bakarak olmalıdır bilmek ve benim becerilerini geliştirebilir veya (Drupal gibi) bir CMS veya bir PHP çerçeve içine alamadım. Ben Wordpress çok güvence ve çılgın sözleşmeler içine hapsolmuş gelmiyordu, ama ben hissediyorum bunun için doğru bir araç değildir. Benim sayfaları bir başlık ve bir metin kutusu değil elle her sayfa kodu alışkınım gibi büyük metin ile CMS Page nefret ediyorum. Duygu var?

Benim php becerileri hala tür orta / düşük vardır, ama ben bir sonraki adımı atmaya öğrenmelidir ne bazı düşüncelerini duymak istiyorum!

2 Cevap

İyi bir çerçeve öğrenmek için aç tam olarak ne öğretecek. CodeIgniter Ben ikinci Jorge önerisi. Ben bir ben inşa etmeye karar verene kadar ben bir sürü bakıyordu. BTW, benim homebrew çerçevesini kullanarak, ve bunu kimse gerçekten tekerlek nasıl çalıştığını bilmek istiyorsanız tekerleği yeniden icat sizi vazgeçirmek izin vermeyin bana çok şey öğretti bina AŞK.

I CodeIgniter bir göz alarak tavsiye ederim.