PHP veya PHP + Java EE kullanmalı mıyım?

2 Cevap php

Ben anlık ileti desteği ile yeni bir proje başlatmak için gidiyorum.

PHP iyi uzun yoklama çözüm olduğunu bulmak, ancak Java EE bazı iyi olanlar var.

Ben işlevi almak için PHP ve Java EE entegre eğer ben merak ediyorum? Ya da sadece ben yerine PHP Java EE kullanmak gerekir?

2 Cevap

Minimuma geliştirme platformlarından sayısını tutulması her zaman iyi bir fikirdir. Düşük dağıtım gereksinimleri tutacak, daha az operasyonel karmaşıklığı verir ve mümkün olan en iyi entegrasyon sağlar.

Java ile PHP değiştirmek istiyorsanız, size PHP değiştirmek için kullanabileceğiniz çerçeveler çok var. İyi bir seçenek Stripes framework çok yapılandırma gerekmez MVC framework kullanmak için bir kolay olurdu.

Bir diğer çok uygulanabilir bir çözüm veritabanı doldurma için backend Java kullanarak olacaktır. Ve yaprak-sonunda PHP kullanmak ve verileri almak için veritabanını kullanır. Bu şekilde entegrasyon ortak bir veri tabanı ile sınırlıdır.

PHP ve Java arasında doğrudan bir entegrasyon istiyorsanız, işler daha karmaşık almaya başlar. Bu web hizmetleri veya daha hızlı php-java-bridge ya tarafından uygulanabilir. Ama bu ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ve bunu yaparsanız, ben ciddiye Java için tüm proje göç düşünün.

Php-java-köprüyü görmek bir uygulama Örneğin: How to share session between Java and PHP

Java EE ile birlikte PHP ile uygulama oluşturmak CAN. PHP HTML oluşturmak için, ve Java EE Comet destekler.

Aslında, Facebook Apache sunucu ile HTML oluşturur. Ben Facebook web sayfaları PHP ile yazılmış bahis. Ve sohbet Comet sunucu Mochiweb barındırılan Erlang yazılmıştır. Iki dil & sunucuları birlikte çalışıyor.

Karar sizin kendi tercihinize kalmış.