PHP ile ico png dosyasını dönüştürmek

6 Cevap php

Ben bir ico dosyasına bir png dosyasını dönüştürmek bir PHP komut dosyası oluşturmak istiyorum. PHP ile sadece bunu yapmak mümkün mü? Nasıl?

Teşekkürler!

6 Cevap

Bazı googling ve hafif deneyden sonra, bir. Ico dosya başka bir dosya uzantısına sahip temelde bir BMP olduğu görülmektedir. Ben ICO formatında bir dosya daha çözünürlükleri destekliyor, ama bir BMP minimal ICO dosyası oluşturur görünüyor inanıyorum. Siz gd veya Imagemagick ile kolayca BMP dosyaları oluşturmak gerekir.

Son zamanlarda https://github.com/chrisbliss18/php-ico sadece PHP ve GD kütüphanesini kullanarak PNG dosyaları ve diğer dosya formatları çoklu gömülü kararlar dahil olmak üzere geçerli ICO dosyaları oluşturur yükledi.

This Imagick bunu yapabilirsiniz önermek gibi görünüyor.

Aksi takdirde, harici bir araç ve sunucu. Ico dosyası kullanarak sunucu üzerinde dönüştürme yapabilir. Bu yığın taşması before analiz edilmiştir ulaşmak için Araçlar (iyi, ters dönüşümü yapıyor, ama bu yazılımların çoğu bahis ihtiyacınız ne yapabilirim).

Php kütüphaneler inşa rağmen bunu doğrudan yapmak için kolay bir yolu yoktur. Bir ico dosyası yazmak için, dosya biçimini uyacak şekilde elle tek tek bit ve byte yazmak gerekir. En kolay yolu, bir üçüncü taraf kitaplığı kullanmak olacaktır.

phpThumb bunun için iyi bir araçtır.

http://phpthumb.sourceforge.net/

Ben floIcon bir deneyin vermek istiyorum: http://tech.flobi.com/test/floIcon/

Benim WP eklentisi için: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-favicons/ Ben bu ico lib kullanıyorum: http://www.tom-reitz.com/2009/02/17/php-ico-to-png-conversion/comment-page-1/#comment-14883 burada kodu: http://plugins.trac.wordpress.org/browser/wp-favicons/trunk/plugins/filters/convert_to_png.php

Bu hemen hemen tüm simgeleri ile çalışır ancak bir simge gibi bazı burada bulunan: http://www.slatch.com/ bana ver: Notice: Başlatılmamış dize offset: 64 vs .. hattında 296.

Yani ... Ben başka biriyle olduğunu bir değiştirebilirsiniz daha iyi. Ico php lib eğer bulduk :)