Html e-postaları deşifre etmek için bir yolu var mı?

5 Cevap php

Ben destek yazılımını yazıyorum ve bunu HTML desteği olması harika olurdu şeyler vurgulayarak için düşündüm.

Outlooks "HTML" bakarak ben cenin pozisyonuna kadar sürün ve ağlamak istiyorum!

Temel HTML desteği HTML e-postaları deşifre etmek bir php sınıf var mı? Ben verilerle çalışmak ve analiz etmek istiyorum çünkü bir çerçeve içinde e-postaları görüntülemek istemiyorum. Ben de onun bir webapp beri benim webapp yazı ve Comic Sans ve sarı renkte destek ekibi e-postalar gönderir bazı hippi yok demek istiyorum yazı tipini değiştirme gibi aptalca şeyler desteklemek istemiyorum. Ben kalın, italik, altı çizili, streched desteklemek istiyoruz ve listeleri (http://dl.getdropbox.com/u/5910/Jing/2009-02-23_2100.png).

Ben de oldukça zengin metin ve html arasındaki farkı bilmiyorum ben her zaman zengin-metin sadece ben istedim ama ben Html yapabilirim hangi zengin metin her şeyi yapmak mümkün gibi görünüyor fonksiyonları izin düşündüm çünkü.

Ayrıca ben, çünkü muhteşem Zend_Mail bir Zend Framework kullanıyorum eklemek gerekir

5 Cevap

Sen htmltidy boru onu yoluyla yapabilirsiniz ve daha sonra HtmlPurifier gibi bir şey ile filtre, ama tabii ki içeriğini anlamak için gerekli bir şey dışarı şerit olabilir. Bu html gibi, görsel bir format ile sorun.

PHP'nin strip_tags() işlevini kullanabilirsiniz, ve isteğe bağlı "allowable_tags" parametresi bulunuyor. Bu <em> <b> <strong> <u> vb olmayan tüm etiketleri dışarı şerit sağlayacak

HTML vs RTF hakkında, benim anlayış Outlook ve Exchange olmayan RTF uyumlu sistemler ile iletişim kurarken onlar HTML RTF dönüştürmek olduğunu. Ben bu her zaman doğrudur, ya da ne kadar tutarlı olduğunu fonksiyonu olduğundan emin değilim, ama mesajları HTML olarak görünür RTF gönderilen açıklıyor olabilir.

Ben kendi sınıf yazmak gerekecek eminim ... Ben gördüm PHP belgelerinde böyle gerçek bir sınıf var ..

Yoksa e-postaya ekli düz metin varyantını kullanabilirsiniz. Hayır düz metin varyantı var ise html bir elimden sürümünü kullanabilirsiniz. Sana güzel bir sonuç olurdu bu adımları kullanarak düşünüyorum:

  1. Satırsonlarını Kaldır
  2. Çevirin </p> ve <br/> Yenisatır içine
  3. Tüm html etiketleri şerit

Outlook posta gelen HTML çekerek ilk başta korkutucu gibi görünüyor, ama sadece HTML etiketleri bulunuyor olabilir - bunlardan sadece bir sürü!

Yani sadece "<" için bulursanız ve sonra bir etiketi var ">" sonraki bulmak. Bir şey değil ise, "" gibi olmasını istiyorum sadece onu atmak ve bu gibi basit tekrarlayın.

(Ben Outlook düz metin ortaya çıkarır ve onu denetleyen değil, sadece bir yazım ve dilbilgisi denetimi tam olarak bu yapmış -. Daha sonra herhangi bir etiket yok olmadan HTML içine geri kullanıcının tüm değişiklikleri zorlayabilir ikincisi {idi [(0) }] kolay olsa! ;-)