Paypal Şifreli Web Sitesi ödemeleri

2 Cevap php

Ben alışveriş sepeti içine PayPal Web Sitesi Ödemeleri Standart> Sepet yükle ödeme tipi entegre çalışıyorum. Ben bir süre önce Google Checkout entegre ve ben paypal yapmak gibi aşırı kafa karıştırıcı bulamadık.

I am getting info on how to encrypt it from here: https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?&cmd=_render-content&content_ID=developer/e_howto_html_encryptedwebpayments#id08A3I0P017Q

Paypal Ben özel bir anahtar ve OpenSSL kullanarak bir kamu sertifika oluşturmak gerektiğini söylüyor. Ben OpenSSL'ye gitti ve çeşitli dosyaları içeren bir klasör ama ben burada ne emin kullanabilir miyim herhangi bir başvuru olmadığını görmek son sürümü indirilebilir.

Ben OpenSSL bana bir özel anahtar ve kamu sertifika üretmek için almak için olsa bile, bir sonraki adım vaktinden cart-toplam, vergi, vb şifreli sepeti oluşturmak için bir MS veya Java komut satırı aracını indirmek için hangi Ben elle öncesinde her sipariş için bu yapacağım gibi, bana çılgınca geliyor?

Açıkçası ben bu yüzden bu PHP kullanarak web sitemde anında yapılması gereken müşteri elden önce satın alacak sepeti öğeleri bilmiyorum. Ama ben tamamen kaybettim. Paypal kurulum dinamik, güvenli sepeti yüklenenler için bir yol olmalı. Birisi bana doğru yönde işaret edebilir?

2 Cevap

Öncelikle, OpenSSL ile sorun. Eğer Linux veya Mac kullanıyorsanız (her zaman olduğu gibi) kolaydır. Her zamanki gibi paketini kurun ve paypal talimatlar sayfada komutunu kullanın. Windows'da bu gelen binaries değil source emin indirirken yapmak page.

Onların bağlantıları oluşturmak için sağlayan Java programı kullanmak gerekmez. Talimat kağıt kısmı PHP kullanarak değil, statik sayfalar yapmak insanlar içindir. PayPal size esneklik büyük miktarda veren büyük bir çözümdür, ama onlar farklı API'ler ve ödemeler işleme birçok yolu ile size sunarak bunu. EİÜÖ puanları (web sitesi ödemeleri şifreli), deftere link, sizin için ne arıyorsanız değildir.

Ben bir müşteri için bir çözüm olarak PayPal kullanılan bu yana şimdi birkaç yıl olmuştur. Son kez, orada denir ne soruyorsun yapmak için ayrı bir API oldu PDT (Payment data transfer). Geçen kullanılan bu yana API biraz değişti ve dokümantasyon geçen indirdikten sonra etrafında hareket gibi görünüyor, ama 'sitesi ödemeler standart entegrasyon kılavuzu' ve 'sipariş yönetimi entegrasyon kılavuzu' hala var. Bunlar hala bence arıyoruz talimatları var.

Kısa cevap özel bir çözüm oluşturmak için şifreli bağlantıları kendiniz üreten PayPal ile çok mümkün olduğunu, ancak bunun gerçekleşmesi için bazı işler yapmak zorunda. Dokümanlar sitede bulmak zor

Nicholas zaten size ihtiyacınız ve ihtiyaçlarınıza fufill için PDT kullanarak önerilen özel anahtarı ve sertifikayı üreten hakkında gitmek nasıl cevap olsa da, ben de bazı visistors yapmak isteyeceksiniz eminim aslında PHP şifreli ödemeleri kullanarak almak istedim bu.

Çalıştırmak sunucusu (çoğu Linux sunucularda yüklü) yüklü openssl gerekir ve (exec komutu ile yani) php bu yürütmek mümkün gerekecektir.

Bunu yapmak için kod burada mevcuttur:

http://www.stellarwebsolutions.com/en/articles/paypal_button_encryption_php.php

(Onlar doğru işlev içinde alınıyor değil gibi dosya değişkenleri verdiği sonra) başarıyla kullanılmaktadır.