Statik Web Sitesi - Dinamik dönüştürme, farklı bir ana bilgisayarda veritabanından bilgi almak gerekir

3 Cevap php

Bu yüzden birisi yardımcı olabilir umuyoruz hakkında sormak gerçekten karmaşık görünüyor:

Biz uzun bir süre PHP, Ruby-on Rails ve Drupal / Joomla destek sağlayan bir hosting şirketi ile yapılan statik web sitesi çalışan var. Sınırlı Biraz biliyorum ama biz makul iyi arama motoru sıralamalarını var ve onları bırak istemiyordu. Biz Python / Django ile yazılmış bir başka ana iki çok daha yakın zamanlarda oluşturulmuş siteler var.

Orijinal sitesi artık statik işlemek için çok büyük ve biz sunucuları / webhosts değiştirmeden onun yerine daha dinamik bir site oluşturmak istiyorum. Biz 'yeni' dinamik bir site sunmak istiyoruz veriler Django siteleri sağlayan aynı veritabanından olduğunu.

Ile yeni bir site inşa etmek için en iyi çözüm nedir? Bu, diğer host veritabanına bağlanmak PHP sayfaları oluşturmak için daha iyi mi? Ruby-on-raylar biz raylar siteye mevcut veritabanlarından veri almak ve bizim eski statik sayfalara benzer URL'ler kullanmak mümkün olacaktır, Django için çok farklı değil çok hızlı bir geliştirme ortamı gibi görünüyor?

3 Cevap

PHP, Django ve RoR bu yapma yeteneğine sahip, bu gibi ve daha rahat hissediyorum ne meselesi. Ben önyargılı PHP değilim, ama insanlar daha çok diğerleri iki gibi eğilimindedir.

Eğer benzersiz olmak sayfaları adları temin sürece, veritabanından veri almak için bazı UID'leri ele almak gerekecek gibi URL'ler, bazıları değişecektir. Belki /news/example /news/example-1 veya /news/1/example değişecektir. example news bölümün içinde benzersiz ise bur o zaman /news/example URL'yi değiştirmeden yapabilirdi.

Şey kodlama başlamadan önce, size zaman ve yeniden kodlama bir çok tasarruf edersiniz iki kere düşünün.

Burada daha iyi bir çözüm (bir IP değişikliği) barındırma sunucusu bir değişiklik / SEO üzerinde herhangi bir ya da çok az etkisi olmayacağını bilmektir. this, this ve this okuyun. Umarım onlar değişen ana vb page rank etkilemez sizi ikna

Ben yeni bir sunucuya değiştirmek ve yerine uzak bir veritabanına sahip karıştırmasını orada yeni bir site kurmak için tavsiye ediyorum. Ben aynı şeyi RoR ile elde edilebilir, bunun için PHP kullanmak istiyorsunuz, ama PHP benim tercihtir.

Bildiğiniz ve Python / Django ile rahat kim etrafında insanlar varsa, ben o arada kullanarak yeniden olacaktır. Orada zaten veritabanına sahip konağın üzerinde porsiyon taşımak için hiçbir neden olduğunu ve karmaşıklığı azaltmak ve hızını artıracaktır.

Ben PHP karşı kişisel bir önyargı var iken, ben tüm sistemler tutarlı bir platform üzerinde çalışıyor olması daha iyi olduğunu iddia ediyorum. Ben kişisel projeler üzerinde Python ve Ruby kullanmak, ama ben tutarlı her şeyi tutmak için iş PHP sopa.