mysql php ithalat godaddy barındırılan

1 Cevap php

Evet, biliyorum! Bu benim seçimim değil.

Ben DB godaddy üzerinde barındırılan bir mysql içine bir PHP komut dosyası kullanarak, büyük bir veri ithalat yapıyorum. Onların mysql bağlantı birkaç saatte olursa olsun yapıyor çalışmak ne öldürülüyor görünüyor. Onların teknik destek işe yaramaz, ve ben teşebbüs geçici çözümler yazmaya kendimi tükettim. Şu anda, ben bir mysql_ping her birkaç dakikada yapmaya çalışıyorum, ve ping false döndürürse, yeni bir db bağlantısı açmaya.

(Tamamlamak için birçok saat sürer) Benim komut dosyası, "mysql server has gone away" çok yararsızdır mesajı ile başarısız tutar. Ben çok uzun süre açık oldu bir bağlantıyı kapatmak için çalışıyor MySQL anlamak, ancak bağlantı boş değil - bu temelde bütün zaman meşgul ve ben de yazdım ping ile, en fazla 5 dakikadan daha uzun boşta olmamalıdır herhangi bir zamanda.

(Bunlar aynı komut dosyaları, Amazon AWS sunucularında hiçbir hata ile benim yerel sunucuları, vb çalışmak)

Herhangi bir yardım çok takdir! Ben vazgeçmek üzereyim.

1 Cevap

Bu benim için tam mantıklı. Ben çok farklı hosting firmaları ile çalıştık ve neredeyse tüm (iyi olanlar zaten) paylaşılan kutusunda tüm diğer insanlar için trim ve çabuk çalışmasını sağlamak için herhangi sunucularında uzun çalışan süreçleri öldürür.

Kısacası, bir defada her şeyi ithal, ya da belki (onlar sizin için ithal etmek mümkün olabilir) godaddy desteğine başvurun ve onları bir mysql dökümü vermeye kalkmayın