sunucuda php yüklemek (iis6) php nedeniyle zaten yedek exec var olduğunda

1 Cevap php

Zaten php olan bir windows 2003 sunucusunda php yüklemek veya kullanmak gerekiyor 5.2.0.0 yüklü Symantec Backup Exec kurma (bence) nedeniyle. Ben Backup Exec php.ini ayarlarına müdahale etmek istemiyorum - ve oldukça kendi php yapılandırmasını kontrol etmek mümkün olacaktır.

searching for php shows that php.exe and other php files are currently installed in c:\program files\symantec\backup exec\

\ Php bir şekilde felaket veya felaket olurdu: Ben c php 5.2.8 geçerli sürümünü yükleme neredeyse eminim.

Orada sunucu özelliklerinde> ortam değişkenleri PHPRC giriş ve ben php.exe yeri PATH değişkeninde dahil değildir eminim. ... Actuall sürece konumu c farklı yükleyin: \ Program Files \ Symantec \ Backup Exec \ dir.

Devam etmek konusunda herhangi bir öneriniz?

1 Cevap

\ Php bir şekilde felaket veya felaket olurdu: Ben c php 5.2.8 geçerli sürümünü yükleme neredeyse eminim.

Ne diyorsun yapar :) Ben yan tarafından aynı makine tarafında ayrı PHP sürümleri çalıştırmak ve rahatsız çalıştırmak değil ettik.

AFAIK Symantec kendi kurulumu ile çakışmaması gerektiğini yüklemek, ne de birbirleri ile ayrı php.ini dosyaları çatışma gerekir.

[Yorum yapmak Tepki]

Unutulmaması gereken ilk şey Backup Exec veya ne PHP için kullandığı hiçbir deneyime sahip olmasıdır. Ben kendi iç malzeme için kullanır ve kendisi OS yaymak değil tahmin ediyorum. Dosya sisteminde php.ini ve php dll arayarak sınayın. Ben içerdiği tüm oldukça kendini bulunuyor oynuyorum. PHP burada belirtildiği gibi yapılandırma dosyası arar: PHP Site. Notu olarak, PHPRC değişkeni ayarlamak değil BE. O da, bu kayıt defteri girdileri kullanmamış edin. Farklı bir çivinin üzerine, IIS zaten bir admin site yüklü? Eğer öyleyse, zaten PHP ISAPI dll veya PHP CGI exe kayıtlı değil emin olmak için IIS Web hizmeti uzantıları kontrol edin. EĞER değil, ben yeni yüklemek için tamam olması gerektiğini düşünüyorum.

, Güvenli tarafta olmak için burada gösterildiği gibi bir el PHP kurarım: PHP Site. Bu şekilde, size yüklü tam olarak ne olduğunu biliyorum, ve bir soruna neden olmadığını kolayca tekrar dosyaları silebilirsiniz. Ben yeniden yüklemenizi gerektirecek bir sorun burada hayal edemez.