PhpMyAdmin vs MySQL Workbench [kapalı]

6 Cevap php

Ben sadece phpMyAdmin kullandım ama sonra umut verici görünüyor MySQL Workbench tökezledi.

Birisi bunu denedi merak ve phpMyAdmin göre bu konuda düşüncelerinizi verebilir.

Tamamen phpMyAdmin yerini alabilir?

6 Cevap

Workbench Eğer tablo ilişkileri görselleştirmek için gerekirse, temelde ben kullandım tek şey çok güzel, ama ben phpmyadmin de artık, through a java applet?, bu Tasarımcı görünümü denir desteklemektedir inanıyorum.

Sen sol çerçeveye veritabanı tıklayarak, ve sonra Tasarımcı sekmesinde clicing ile erişebilirsiniz.

Ayrıca, mühendisi mevcut veritabanları ters olamaz gibi ücretsiz sürümleri üzerinde sınırlamalar vardır unutmayın.

Could it replace phpmyadmin completely?

Evet olabilir. Aslında özellikle yönetim tarafında, Workbench çok daha kontrol olsun. Muhtemelen en önemli avantajı phpMyAdmin, bazı durumlarda Workbench istemcisi daha uygun olabilir, web kullanıcı arayüzü, bulunmaktadır.

MySQL Workbench kullanırım. Ben onun erken sürümleri bu yana uzun bir yol kat etti düşünüyorum ve phpMyAdmin için etkili bir yerini tutamaz.

Istemci PC MySQL sunucusuna doğrudan bağlanmak için izin verilmez, ancak bu sunucu ortamında bir web uygulaması için izin eğer ben, bir webhosting çevre ağırlıklı phpMyAdmin kullanmak istiyorum.

http://www.sqlbuddy.com/ çok çok harika. Sadece masalarda seyir için daha hafif. Çok büyük UI.

DB Visualizer Benim çapraz platform, seçim çapraz-DB aracı - aynı zamanda iyi bir ters mühendislik ve görselleştirme (duh!) desteği vardır.

MySQL Workbench 5 ellerimi kirli olsun başlıyorum. Şimdiye kadar olmayan bir web arayüzü müşteri için oldukça kapsamlı bulunuyor. Biz web hosting çünkü ben phpMyAdmin ile MySQL çevre artırmada ediyorum. Ben phpMyAdmin müşterilerimiz için sezgisel olarak görüyorum.