Symfony çerçeve için en iyi forum plug-in çözümü nedir?

3 Cevap php

Ben bir symfony uygulama içine integrate a forum iyi bir çözüm arıyorum.

PhpBB gibi bir şey mükemmel olurdu. Ben Symfony ile entegre phpBB eklentileri gördüm ama bu haritalama veritabanı tabloları bence bir topal yaklaşım, aynı zamanda, benim amaçlar için yeterli değil.

Herkes Symfony için iyi bir çalışma forum bileşeni biliyorsa o zaman ben gerçekten apreciate olur. :)

Also, it needs to work with Doctrine.

Teşekkürler!

3 Cevap

Eğer sfGuard ve phpBB3 bağlayan prestaForumConnectorPlugin hangi iskonto ediyorsanız, o zaman kendi konektörü yazmak zorunda kalabilirsiniz. Herhangi bir kaynak favori PHP forum sitelerinde mevcut olmadığını kontrol etmelisiniz.

Onların geliştirici kaynakları tek oturum açma da dahil olmak üzere, kendi sistemi içine kendi kodunu (yani symfony) entegre nasıl açıklamak gibi bir seçenek, Invision Power Board (IPB) v3: http://community.invisionpower.com/resources/official.html?category=41

Ben Symfony ile IPB v2 entegre etmiş, ve bu ideal değildi - hiçbir geliştirici arayüzü IPB saygı Symfony yapmak için o zaman yoktu. Ben o iş yapmak için IPB kaynak etrafında kesmek zorunda kaldım, ama Invision ile tartıştıktan sonra bu v3 ile gerekli olmaz güvence aldı. Bu şimdi başlamak istiyorum nerede olacağını, var gibi görünüyor.

NB. IPB ücretsiz değil, bu yüzden umarım bu sizin için bir anlaşmazlık noktası değildir.

Ben önce Symfony ile Phorum'u entegre ettik - orada bu iş için web üzerinde bazı eski ve tarihi yarı-out dokümantasyon, ama aslında Phorum kendi kullanıcı doğrulama kolayca geçersiz kılınabilir sağlayan bir mimariye sahiptir. Daha sonra forum da çağıran sarmak için bir denetleyici yazmak gerekir, ve (eğer ihtiyacınız varsa) ana site çiftleşmiş geçerli olacaktır.

Symfony frmaework kullanmak forumlarda bir çift vardır. Onlar Symfony forum plugins page listelenir.

En popüler Francois Zaninotto, orijinal Symfony geliştiricilerinden biri tarafından inşa edilmiştir sfSimpleForum, olduğunu.

Forum kullanıcıları çevrimiçi etkileşime izin 'eski' bir şekilde ve kademeli olarak yeni teknikler ile değiştirilir ediliyor muhtemelen, çünkü az gelişme, ancak bu alanda bulunmaktadır.