IP adresine göre [anlamıyla] haritalama konumu hakkında soru

1 Cevap php

Ben son zamanlarda sıkılmış oldum ve ben yeni bir proje başlatmak istiyoruz. Ben (http://www.grapevinegame.com/), ve ben oldukça şık kişinin IP (I varsayıyorum) dayalı bir nokta araziler nasıl haritayı düşünce ve farklı bir soruya belirtilen bir web sitesi bakıyordu. Ben böyle bir şey yapmak istiyorum, ama nasıl yapıldığını hiçbir fikrim yok. Ben enlem ve boylam, şehir ve devlet alabilirsiniz biliyorum, ve biraz daha bazı already-written scripts ile, ama nasıl bir dünya haritası üzerinde bu arsa istiyorsunuz? Ben bunu diğer Google Analytics ve bu gibi yerlerde, hem de gördüm.

Bu yapabilmek için düzgün bir şey gibi görünüyor, bu yüzden ben sadece bunu yapıyor hakkında gitmek için tam olarak nasıl merak ediyorum. (Bir harita ve aralarında bir rota "çizim" ile ilgili yerleri çiziliyor.)

1 Cevap

Enlem ve boylam göz önüne alındığında, sadece bir tarayıcıda noktaları kümesi (bir nokta bir lat / lng çifti olduğu) görüntülemek için, Google Maps API gibi, bir harita API kullanarak meselesi. Bunu daha spesifik bir sorunuz var mı?