Nasıl PHP Vekil sayesinde Başlıkları gönder?

1 Cevap php

Tamam, ben bir AJAX isteği ile bir sorunu var. Şu anda bu URL var:

http://www.google.com/images?hl=en&safe=off&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=cars+imagesize%3A500x500&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&start=0

Ben o zaman bu dize değiştirerek proxy komut onu geçmek:

proxy.php?url=http://www.google.com/images?hl=en&safe=off&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=cars+imagesize%3A500x500&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&start=0

Ben o zaman javascript ile bunu ayrıştırmak böylece bu sayfanın HTML kapmak için PHP vekil komut dosyası kullanmak gerekir. Ancak, sorun bu URL başlıkları da vekil komut gönderilir ve ediliyor bir sonucu olarak, bir 'bozuk veya yasadışı isteği' hatası alıyorum. Ben sadece 'http://wwww.google.com' ile orijinal URL dizesini değiştirmek durumunda, vekil doğru bir sayfanın HTML verir çünkü, başlıkları, iki farklı set sorun vardır eminim.

Yani temelde, ben bu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Ben tam bir PHP çaylak değilim, ve ben 'proxy.php? Url =' için eklenen önce orijinal URL kaçan çalıştı, ama bu hiçbir şey düzeltmez. Herhangi bir fikir?

Teşekkürler!

1 Cevap

Eğer dışarı-sen vekil dizeye eklemeden önce orijinal URL dizesine encodeURIComponent () kullanmanız gerekir bunu düşündüm.