Web sayfalarından büyük dosya yüklenenler

7 Cevap php

PHP ve Perl öncelikle kod. Ben oldukça YouTube işini yapmasına izin daha kendi sayfalarından biri aracılığıyla kamuoyuna video gönderimleri (herhangi bir kodlama) arayan ısrar bir müşterim var.

Söz Server sanal makine ve gerektiği gibi max yazılan, maksimum yükleme boyutu vs ini ayarlarını yapabilirsiniz.

Benim ilk düşünce arka ucunda PHP ile bir Flash tabanlı uploader kullanmak için ama kimse konu hakkında yararlı tavsiyeler ve deneyime sahip olabileceğini merak ettim?

7 Cevap

HTTP geniş dosya transferleri yaparken genellikle eğlenceli değil - ama bazen gerekli.

Büyük dosyalar için, kesinlikle son kullanıcılar için ilerleme göstergesi çeşit sağlamak isteyeceksiniz.

(swfUpload akla geliyor) bunu flash tabanlı araçlar vardır.

Eğer flaş önlemek istiyorsanız ve oldukça html / javascript / css ile bunu yaparsanız, PHP'nin APC nedense sunucudan yükleme durumunu almak için destek sağlar uzantısı, as explained here yararlanabilirim

Sen sonrası boyutunu ayarlamak ve normal bir html formu kullanabilirsiniz. Büyük bir sorun Apache, onun http değildir. anything iletim yanlış giderse hatayı tespit etmek için bir yol olacaktır. Dahası transferini devam ettirmek için hiçbir yolu yoktur. BitTorrent kadar popüler tam olarak nedeni budur.

I don't know how against youtube your client is, but you can use their api to do the uploads from a page on your site. http://code.google.com/apis/youtube/2.0/developers_guide_protocol.html#Uploading_Videos

Bkz: tarayıcı tabanlı yükleme.

Web tabanlı yüklemeler için birçok seçenek yok. Ne olursa olsun, vb web platformu, web sunucu, yine HTTP üzerinden transfer ediyorlar. Devir, tüm veya bir şey değildir.

En iyi seçenek, Flash, Java, veya yığın dosya ve parça parça yükleyin, daha sonra doğrulamak için bir sağlama yapabileceğiniz diğer istemci tarafı seçeneği bulmak için olabilir. Bu yüklenenler sürdürme sağlayacaktır. Ne yazık ki, ben bunu yapar böyle bir açık kaynak bileşeni bilmiyorum.

Bakış açısını değiştirmek için müşteri ikna etmeye çalışın.

Http kullanarak (! Ve tarayıcı, cehennem, tarayıcı) sorunu bu tür nadiren iyi bir anlaşma olduğunu; Yükleme tamamlanana kadar onun kullanıcıların bilgisayar ve tarayıcı çalışırken 40 dakika bekler misin?

Sanmıyorum.

Belki, siz de yapabilirsiniz tarayıcı üzerinden bunu yapmak ister FTP yazılımı olabilir, kullanmak isteyenler, sonra .. kullanıcılar karşıya değil indirmek ve diğerleri kullanıcının dosyalarını görebilirsiniz bir kamu ftp hesabı kurmak olabilir.

Bir tarayıcı kullanarak ilgili büyük bir sorun terslik varsa, resume edemem ama yine sıfırdan yeniden başlatmak zorunda olmasıdır.

the past year i had the same issue, i gave a look to ZUpload , but i didnt use it so i can suggest (we wrote a small python script that we send to our customer; the python script create a torrent of the folder our costumer need to send to us, and we download it via utorrent ;)

P.S.: yine, benim kötü İngilizce için üzgünüm ;)

Ben kullanılan jupload. Evet korkunç görünüyor, ama sadece çalışır.

Bunu dedi, hala bunu yaparken aptal olduğunu müşteriyi ikna etmek için bir better fikirdir.

Ben HTML kullanarak bir kötü seçenek olduğunu belirten başkaları ile kabul ediyorum. Ben de Flash'ı kullanarak bir boyut sınırlaması olduğuna inanıyorum. Ben gerçek bir FTP transferi gerçekleştirmek için bir JavaScript Applet kullanan bir script biliyorum. Bu Simple2FTP olarak adlandırılır ve http://www.simple2ftp.com bulunabilir

Emin değilim ama bir deneyin belki de değer değil mi?