Uzak SQL erişimi olmayan uzak SQL veritabanı için yerel SQL veritabanından veri koyarak etkin (PHP)

1 Cevap php

Ben yerel bir veritabanı var, ve tüm tabloları tanımlanmıştır. Sonunda ben phpMyAdmin ile kolayca yapabilirsiniz, hangi uzaktan benim veri yayınlamak gerekir. Sorun ancak benim uzak konak burada bana yardımcı olmayacak şekilde bir mysqldump yapan bir komut dosyası yazıyorum, hiç de uzak SQL bağlantılara izin ve (İdeal olurdu) bir istemci aracılığıyla çalıştırmak olmamasıdır. Şema değişmeyecek, ancak veri olacak beri, ben "ters" çalışır PHP istemci çeşit gerekir.

Düzenleme: Ben bir otomatikleştirilmiş bir çözüm olarak bunu istiyorum, bu yüzden ben bir değişiklik yapmak, SQL her şey kopyala / yapıştır zorunda değilsiniz!

Böyle bir müşteri varsa, benim soru nedir ve ne (deneyim) kullanmanız tavsiye edilir. Ben sadece benim yerel veritabanı (Raylar) mümkün olduğunca basit ve kaygan olarak tercih uzak veritabanı (PHP destekler), için, burada bir tek yönlü bir yolculuk gerekiyor. Lütfen yanıt, yorum ve geribildirim için teşekkür ederiz!

1 Cevap

Ben phpmyadmin SQL dosya yüklemek ve çalıştırmak için yeteneğine sahiptir, bu nedenle sadece demektir üzeri mysqldump alabilirsiniz inanıyorum.