Tepki ile PHP SOAP sorunlar

0 Cevap php

Bir kaç gün beri benim geliştirilen php sabun (php sabun uzatma DEĞİL, NuSOAP) kendi eutils Wsdl hizmeti (Entrez Utils) kullanarak PubMed literatür servise arama arayüzü ile sorunlar yaşıyorum.

Sorunlar ortaya çıkan önce ben düşük seviye fonksiyonu __ soapcall () den dönen dizi kullanılır, bu benim bulanık ajan modülü için bazı bilgileri ayıklamak xml dönüştürerek ve benim xml / xsl şablon motoru geçirmeden, iyi çalıştı.

Geçen hafta, nedense, bazı arama terimleri ile __ soapcall () fonksiyonundan 'biz hiçbir xml belge var gibi görünüyor' gibi durumlar almak. Yani istisnalar açmak ve SoapClient çağrı seçenekleri izlemek karar verdi ve neler olup bittiğini görmek için düşük düzeyde işlev __ getLastResponse () kullanmaya başladı. Sonuç olarak ben daha az hata olsun ama yine de bazı aramalar ile ilgili sorunlar var. Döndürülen xml dize kesip dönen dize (bazen 180KB üzerinde) büyük olduğunu, bu nedenle gibi eksik, o görünüyor. DomDocument işlevleri eksik ve çıkartacaktır xml tepki ile istisnalar atmak çünkü ben daha fazla sonuç işleyemiyor. Ben ayrıca veri bir yanıt olarak döndürülen chunked olabileceğini düşündüm çünkü hiçbir başarı ile | (SOAP_COMPRESSION_GZIP SOAP_COMPRESSION_ACCEPT) Ben de sıkıştırmak için parametrelerini ayarlamak için çalıştı.

Peki, bu sorunu çözmek için nasıl hiçbir ipucu var, bu artık günlük 3'tür. Ben istek (eski 20 results) başına 10 sonuçlarına arama sonucu miktarı azalır, davranış daha iyi olur ama xml yanıt kesildi çünkü hala burada ve orada hatalar var. Benim temel soru) __ getLastResponse dize uzunluğunu (sınırlayan, ne olduğunu. Ben güncelleme veya herhangi bir paketi yükseltme, ne de sorunlar doğmuştur kadar kod yazılım değişiklikleri yapmak vermedi vermedi. Benim geliştirme sunucusu ve aynı zamanda üretim sunucusuna (literatur.ucb.de) bana aynı sorunları veriyor.

Onlar hiçbir değişiklik yapılmasına ilanlarım vardır ayrıca kendi ana sayfasında, bugüne kadar, hiçbir cevap eutils değişiklik yaptıysanız yardım veya bilgi için Pubmed gönderilecektir.

Ben Pubmed Sabun istekleri yeniden istikrarlı çalışan almak için deneyebilirsiniz başka ne Herhangi bir ipucu lütfen bana bildirin. Ben herhangi bir ipucu takdir ediyorum.

Platform (Development) Ubuntu Linux mit PHP 5.2.4-2ubuntu5.10 olduğunu.

0 Cevap