Yığın taşması gibi OpenID

4 Cevap php

Ben yığın taşması bulunabilir gibi PHP ile bir OpenID giriş oluşturmak istiyorum.

I know there are many questions for this, but mine is different.

Ben doğru anladım ise, her OpenID benzersiz bir URL tarafından tanımlanır. Ama: Ben yığın taşması giriş sayfasındaki Google düğmesini vurursanız, bir genel URL metin alanına eklenir. Bu OpenID sunucuya doğrudan URL mi? Ve, nasıl ben URL'sini geçirmek zorunda ise this class?

4 Cevap

OpenID özelliklerde (section 7.3.1) diyor

OpenID kimlik doğrulama istekleri yapma amaçları için, değer "http://specs.openid.net/auth/2.0/identifier_select" İddia Kimliğin ve OP tanıtıcı girilir OP-Yerel Kimliğin hem gibi kullanılmalıdır.

Şimdi ne bu temelde anlamına yerine "Kullanım belirli OpenID URL" kullanarak genel bir URL kullanmak ve sadece Kimlik sağlayıcısı kullanıcının gerçek OpenID URL ne karşılığında temin gerektiğini belirtebilirsiniz olmasıdır.

Bu OpenID 2.0 bir özelliği olduğunu unutmayın! Orada kütüphanelerin bir sürü hala OpenID 1.x vardır

HTH

Google SimpleOpenID kullanarak kimlik doğrulaması yapamaz. Google, sadece OpenID 2.0 'ı destekler ederken kütüphane, sadece OpenID 1.1 destekler.

SimpleOpenID google çalışmıyor diğer yanıtlar ile gitmek. Geçenlerde bir proje için http://gitorious.org/lightopenid kullandım ve çalışır (ve google için bir örnek içerir).

Kütüphane etkin tam hatalar / uyarılar ile php5 çalışıyor.

OpenID işlemi birkaç adımdan oluşur. İlk OpenID sağlayıcıya tarayıcı yönlendirme, sonra kullanıcı geri sayfa geliyor ve onun hakkında biraz bilgi alabilirsiniz.

Arasında, returned information, onun OpenID sağlanır. Bu aradığınız OpenID değil, kullanıcı metin alanına yazmış biridir.

Bu "OpenID" yalnızca Kimlik Sağlayıcı, daha fazla bir şey keşfetmek için kullanılır. Bu sadece yahoo.com Bir OpenID kutunun içine koyabilirsiniz ve yahoo ile giriş yapabilirsiniz nedenidir.