Benim LAMP siteleri yapmak için en iyi teknikler hızlı nedir indir nelerdir?

4 Cevap php

Ben işimi, büyük bir şey, insanlar erişim ve ofis dışında olduğunuzda kullanabileceğiniz, çoğunlukla sadece küçük araçlar için inşa edilmiş bir kaç site var. Ben çok bir geliştirici olarak deneyimli değilim ama ben oldukça çok tamircilik gibi ve herkes onları daha hızlı indirmek için benim sitelerine yapabileceği herhangi bir akıllı küçük tweaks olsaydı ben merak ediyorum? Biz sürekli benim siteleri kullanmak için çok uzun sürebilir şikayet kötü bir internet bağlantısı ile Güney Amerika'da bir ofis var. Şimdiye kadar oldukça yararlı ve diğer ofis adamlar hizmette fark görülen söyledi şu siteyi bulduk www.dev-explorer.com/articles/apache-optimisation

Herkes yapabileceği bir daha küçük bit ve parçaları kno?

Herhangi bir yardım çok takdir.

Şimdiden teşekkürler

John

4 Cevap

YSLOW içine bakmak ve Yahoo Dev blogu okuyun. Sen ön uç optimize ederek bir çok şey yapabilir.

  • Http istekleri sayısını (css, js, görüntüler) sınırlayın
  • Içerik gziplemek için apache mod_deflate kullanın
  • Mümkün olduğunca uzak gelecekte sona başlığını kullanabilirsiniz
  • Mümkün olduğunca HTML biçimlendirme gibi yalın olun

Yardımcı olacaktır (YSlow) 2 şey bir CDN (Content Delivery Network) ... ve cookie-less servers for static content.

Sadece başka bir sunucu kapalı yük görüntüleri zorlayabilir bile görüntü indirme, diğer sunucu (lar) dan arka planda olabilir iken daha hızlı HTML içeriği yüklemek mümkün olacak.

Cookie-az mümkünse, onun küçük bir kurtarıcı olabilir (görüntü, CSS ve Script için) bu diğer sunuculara sahip çalışın, ama her son damlasına sıkmak için çalışıyoruz gibi geliyor. ;-)

ve tabii ki, HTML dışında cache everything .

Zaten dediğim gibi, YSlow için var ve daha iyi (YSlow dayalı budur çünkü) Yahoo Exceptional Performance Team best practices ediyorum

Birkaç basit hileler:

Öncelikle, tam olarak bir CSS ve bir JavaScript dosyası için kendinizi sınırlamak. Yok daha. Eğer biri (her biri) içine birden COMPACT onları varsa. İdeal olarak, Javascript de minified edilmelidir. Ben son zamanlarda bu JSMin için kullanıyorum.

Bu daha da optimize etmek için biraz daha gelişmiş teknikler vardır. Sen tarayıcı olarak sık sık indirmek değil bu yüzden gelecekte çok başlığına sona ayarlayın. Eğer olsa css / js dosyasına bağlantıyı değiştirmek için gereken değişiklikler itin. Apache mod_rewrite ve küçük bir PHP script ile yapabilirsiniz.

Daha bu üzerinde What is an elegant way to force browsers to reload cached CSS/JS files?

Ayrıca görüntüleri üzerinde kandırmak sona eriyor kullanabilirsiniz.

İkinci olarak, constent gziplemek. Genellikle PHP bunun için yapmanız gereken tüm komut koşullarına sınırlı tüm başlayın:

ob_start('ob_gzhandler');

Bu çıkış tamponlama açar (iyi bir fikir zaten) ve tarayıcı o gzip kodlamayı destekler söylüyor eğer, script istemciye göndermeden önce gzip'lenmiş edilecektir.