Kullanmak için yeterince kararlı symfony 2.0 mi?

4 Cevap php

I Symfony 2.0 kullanmak için yeterince kararlı olmadığını merak ediyorum?

I Symfony daha önce hiç kullanmadım çünkü.

Bu Symfony 2 önceki sürümünden çok daha iyi ve ben şimdi / recode şeyi birkaç ay relearn istemiyorum gibi görünüyor.

Ne zaman o çıkacak sizce?

Şimdi 2.0 kullanmak için akıllıca bir seçim olurdu?

4 Cevap

No.

Evet. http://symfony.com/download

http://symfony-reloaded.org/learn

Yukarıdaki bağlantıyı Alıntı:

Symfony 2 henüz üretime hazır olmadığını unutmayın. Final sürümü geç 2010 için planlanan ve sadece PHP 5.3.2 destekleyecektir. Bu arada, biz çok geçerli Symfony tüm projeler için 1.4 kararlı sürümü kullanmaya teşvik ediyoruz.

Burada Symfony çekirdek ekip üyesi. Hatta alfa durumuna ulaşamamıştır Hayır, çünkü Symfony2'nin, üretimde kullanılmak üzere tüm hazır değil. Github sayfasında belirtildiği gibi, şeyler (özellikle API) değiştirmek OLACAKTIR.

Ayrıca, bazı bileşenler, örneğin, henüz burada Formlar çerçeve değildir, bu nedenle elle bunları işlemek gerekir. Bunu yapmayın. Ama tabii ki bunu senin bir sanal proje için bir şans verirsen bazı geribildirim almak için çok mutlu olurum ;)

Sanırım (www.exercise.com) canlı ve şimdi bir süre için Symfony 2 kullanıyorum olduğunu işaret etmek istiyorum.

Bu en pürüzsüz deneyimi (neredeyse 1 kişi için tam zamanlı bir iştir Git En son sf2 şubesi ile güncel kalmaya çalışın) olmamıştır, ama biz işleyen bir siteyi kurduk.

Bir projeye başlamadan hemen büyük engel çevrimiçi belgelerine ve örnekler eksikliğidir. Bu Symfony 2 kullanarak bir üretim sitesi çalıştırmak mümkün iken Yani, çerçeve hala küçük bir proje için kullanılabilir kadar gitmek için uzun bir yol var.

Dün SymfonyLive 2011'de (Twitter # sflive2011) Fabien ilk Release Candidate Mart 2011 olacağını söyledi.