SMS ile online veritabanını güncelleyerek tavsiye arıyorsunuz

4 Cevap php

Ben bir SMS metin mesajı alır ve bir online veritabanına sonuçları kaydeden küçük bir uygulama yazmak için arıyorum. Php / mysql ile en rahat değilim, ama aklınıza gelebilecek herhangi bir öneriniz kullanabilirsiniz.

4 Cevap

Ben bu geçen yaz gibi sevimli ve küçük şeyler yazdı, ama ben gerçek bir SMS sunucusu kullanarak hile ve daha sonra bir cini servisi her n benim RSS beslemesi üzerinden çalışan vardı, belirli bir biçimde benim metin mesajları almak için Twitter kullandı zaman birimi verileri çekmek için ve düz bir dosyada saklamak. Bu eğlenceli bir egzersiz olduğunu ve ücretsiz, ve bildiğim kadarıyla hiçbir ücretsiz SMS alıcıları vardır. İsterseniz MySQL kullanabilirsiniz, ama ben bir web uygulaması (yani PHP) 'den bir hizmet yazmak için daha fazla tasarlanmış bir dil gerekir gibi hissediyorum

I clickatell Nagios için SMS bildirimini kurmak için kullandım. Olsa kısa mesaj almak için onları hiç kullanmadım. Benim tahminim muhtemelen onları bazı sihirli URL vermek ve onlar mesajdaki tüm verileri içeren bir POST ile ile o kadar vurdu.

Hiç ücretsiz olsa her şeyi bulacaksınız. Aslında, size hacmi bir sürü yaparsanız SMS oldukça pahalı olduğunu bulabilirsiniz. Hatta $ 0.01/message 10k mesajları haftada gönderiyor bir çok şey var.

Eğer kurulum için kendi sunucu arıyorsanız, o zaman gnokii yararlanabilirler. Eğer fiziksel bir Nokia cep telefonu bağlamak zorunda olacak ve mesajları almak kez, bir veritabanına ekleyebilirsiniz.