Dosya boşluk ile PHP mp3 yükleme

4 Cevap php

Kullanıcıların kendi mp3s yükleyebilirsiniz bir site, inşa ediyorum ve ben çözemez küçük bir sorun koştu:

Yükleme çalışıyor, ancak kullanıcı kendi mp3 dosya içinde boşluk olan bir mp3 dosyası seçer sadece. 'Benim güzel mp3 file.mp3' gibi bir dosya $ HTTP_POST_FILES ['dosya'] bir NULL neden olacaktır. Sunucu yapılandırmaları ile yapmak için bu vardır?

Herkes bu çözmek için nasıl bir fikri vardır? Sadece kendi adlarına boşluksuz MP3files yüklemek için kullanıcı söylüyorum dışında, yani :-) olduğunu

, Thanx

Maenny

4 Cevap

Diğer kullanıcıların söylediğim gibi, muhtemelen soruna neden boşluklar değil. Benim ilk düşünce PHP için upload_limit yeterince yüksek olduğunu kontrol etmek olacaktır. Olursa olsun kullanıcı olarak adlandırılan dosya ne de Unutmayın, sunucu üzerinde bu dosya ile saklayabilirsiniz ASLA - bunu yaparak bir güvenlik açığı çok fazla risk var.

Gerçi bu sorunu teşhis etmek için, sana Tamam biliyorum bir MP3 dosyası oluşturma öneririm, 2 kopyalarını yapmak - alanları ile bir ve biri olmadan isim. Ve sonra boşluk ile bir başarısız olup olmadığını görmek. Değilse, o zaman bir olası nedeni elimine ettik ve başka bir yerde bakabilirsiniz - bu durumda, o zaman en azından size kesinlikle sorunun kaynağını buldum biliyorum.

Uzaktan (istemci) dosyasının dosya adı bu sunucuya nasıl taşındığı etkilememelidir. Eğer boşluk sorun olduğundan emin misin?

) (Dosya adı UrlEncode deneyin.

Bu işe yaramazsa,) (rawurlencode deneyin.

Bu işe yaramazsa, ben işareti yoldaydım :)

Alanlarda bu sorunu neden olmamalıdır. Web siteme bir MP3 yükleyicisi ve boşluk ile hiçbir sorun yok. Ben "Test Name.mp3" ile test ettik ve iyi çalıştı.

http://www.the-mag.me.uk/Music/Articles/Item/Add-Your-Music/

Eğer herhangi bir potansiyel sorunu teşhis yardımcı olmak için, $ _FILES dizi içeriğini damping denemek ve orada bir şey size bir ipucu verir olmadığını kontrol edin.

print_r($_FILES);