PHP kullanarak SQL sonuçlar gösteriliyor

3 Cevap php

I have an SQL query that returns an amount of tuples (about 50). Now I need to display the results, 15 tuples at a time, then I will have a "view more" button to view the next 15 results.

Eğer ben bu hale nasıl bana yardım edebilir misiniz? Sorunu ben sorguyu çalıştırmak her zaman sonuç daha görünümünü basıldığında, ben aynı sayfanın aynı sonuçları alabilirsiniz dolayısıyla, farklı olacak, çünkü ben 'sınırları' kullanamazsınız olmasıdır.

teşekkürler

3 Cevap

Eğer SINIRI kullanamıyorsanız, bu komut 50 dizilerini almak ve yüklemek zorunda anlamına gelir. Sadece 15 görüntülemek istiyorsanız, diğerlerini gizlemek için Javascript çözüm aramak ve sadece aktif olanları göstermelidir.

JQuery Datatables işin mükemmel bir parçasıdır. Sadece bir tablodaki tüm dizilerini yüklemek ve Datatable çağrı - o kadar! Daha sonra bir seferde 15 daha fazla veya daha az göstermek için özelleştirebilirsiniz.

Bunun yerine yeniden, size birbiri ardına div gösterecek bir display:hidden div ve JS kullanarak içine her bir "sayfa" koymak gerekir.

Eğer sadece bir kez sorgu çalıştırabilirsiniz eğer, siz sadece iki seçenek var:

  • 15 satırları ancak tüm gizleme, tarayıcıya tüm resultset gönderin. "Daha" sadece daha fazla satır göstermek istiyorum.

  • Kez Sorguyu çalıştırmak ve sonuçlarını önbelleğe, ancak tarayıcıya istenen satırları geri göndermek. Daha fazla satır tarayıcıdan talep edildiğinde, önbelleğe alınan satır başka bir dizi geri göndermek. Bu progressively loading, büyük veya karmaşık veri setleri için yararlıdır.