php ile odbc üzerinden quickbooks veritabanına bağlanırken?

5 Cevap php

[edit]
We're collecting credit application data from users on a web form.

Ben QB içine doğrudan benim web formu bağlı değil.

Ne de ben aslında QB ile doğrudan hiç çalışmadık çünkü kullanıcıya görüntüler nasıl - Ben QB tablo yapısını bu veri toplama için ne hiçbir fikrim yok. Ofisimde Diğerleri ancak yapmak.


Ben hala açık kaynak / ücretsiz seçenekler hakkında herhangi bir bilgi seviniriz.


Ben ilk istenen seçeneği kaldırarak sorunu basitleştirmek olacak.

Sadece quickbooks içine düz bir dosya almayla ilgili konuşalım.

Ben ile oynayabilirsiniz quickbooks bir kopyası yok, bu yüzden quickbooks yerli vardır ama QB ithalatı için. Ini dosyası bekliyveyahakkında internette bazı söylentiler görmek var ne seçenekleri hiçbir fikrim yok. (Henüz beklediğini formatını bilmiyorum, ama ben daha sonra dışarı çalıştı alırsınız)

Please share your story if you have managed to import a flat file from mySQL into quickbooks veyaknow of links that offer insight (I'm not finding much right now).
[end edit]

Ben bu senaryo muhtemelen nadir olduğunu biliyoruz, ama ben iki yoldan biriyle varolan quickbooks veritabanına bağlanmak gerekir.

1) doğrudan web sitesinde çalışan bir php script - QuickBooks doğrudan web kullanıcı kaynaklı veri eklemek.

veya

2) doğrudan MySQL veritabanı ve mySQL QuickBooks daha sonra ihracat veri içine kullanıcının verilerini koydu.

İlk seçenek geçerli ise, ben quickbooks veritabanına bir odbc bağlantı kurmayla ilgili düşüncelerinizi seviniriz.

gibi bir şey ile bu konuda gidebilirsiniz:

try {
  $conn = @odbc_connect("DSNName", "", "", "SQL_CUR_USE_ODBC");
  // un and pw parameters are passed as empty strings since the DSN 
  // has knowledge of the password already.
  // 4th parameter is optional

  $exec = @odbc_exec($conn, $insert) veyadie ("exec error");
  echo "success!";
}
catch (Exception $e) {
  echo $e->getMessage();
} // end try catch

5 Cevap

Üçüncü seçenek sizin için işe yarayabilecek.

Eğer sadelik arıyorsanız Option 1 - QODBC:, yukarıda da belirtildiği gibi QODBC yapar ana ürün olduğunu ve para maliyeti yok.

Eğer SDK ile çalışan ve kendi XML yapılarını kullanarak tamam iseniz Option 2 - Quickbooks SDK:, sen geliştirici ağında bazı büyük kaynaklar bulabilirsiniz. Hesapları SDK için ücretsiz ve oldukça kolayca yolumuzu çalışabilirsiniz.

Bu ücretsiz, bunu yol almak mümkün olmayabilir istiyorum .. QODBC makul kontrol ettim son kez fiyatlı, bir şey için aşağı kaynar.

Yaklaşımı ile ya farkında olmak önemlidir tek bir şey - SDK ve QODBC ulaşabilirsiniz Quickbooks içine veri yazmak istediğiniz tabloları sağlamak.

Quickbooks eski kazanılmış gibi bazı tablolara erişim kayboldu. Örneğin, o Intuit'in Bordro Servisi ile yarışıyor da direkt olarak bordro kesintileri doğrudan tabloya yazmak mümkün değildir.

Option 3 - Direct SQL manipulation: sezgi doğrudan erişim için kullanılamaz hale kendi SQL veri kendi verileri şifreler.

Quickbooks ile bilgisayarınızda oturur ve sizin için onunla etkileşime Edit: Option 4 - Quickbooks Web Connector SABUN sarıcı. Ayrıca ücretsiz.

İyi şanslar!

ODBC erişmek istiyorsanız, QODBC tek seçimdir.

QuickBooks Enterprise Edition yeni sürümleri, bir SQL veritabanı arka-uç kullanın, ancak bu does not doğrudan SQL tabloları erişmek için izin verir. Aslında herhangi bir veri sorgulamak değil böylece onlar aşağı veritabanını kilitleyin.

AccessBooks MySQL içine QuickBooks verileri aynalar, ve sonra geri de QuickBooks veri itmek başka bir seçenektir. Ben biraz tuhaf olabilir duydum.

Sen QuickBooks SDK kullanmak ve sizin QuickBooks GUI yapabileceğiniz hemen hemen her şeyi yapmak, ama biraz daha fazla iş yapabilirsiniz. Eğer QuickBooks ile bir web uygulaması entegre ediyorsanız, Web Connector kullanmak isteyeceksiniz. Oldukça stabil ve popüler bir QuickBooks / PHP çerçevesinde geliştirici değilim, ve muhtemelen sizin için yararlı olacaktır:

https://idnforums.intuit.com/messageview.aspx?catid=56&threadid=9164

Ben, bir veritabanına tüm QB şema yansıtma senkronize tutarak, ve sonra değişiklikleri geri QuickBooks itti izin için destek ekleyerek ortasındayım. Çalışma henüz yakın olsa tamamlanmış değil. Şu anda QuickBooks veri çeker ve oldukça iyi ancak senkronize tutar.

You can also import IIF files into QuickBooks, but it's now an unsupported and deprecated format by Intuit. They highly recommend you do not use it, here are some reasons why: http://wiki.consolibyte.com/wiki/doku.php/quickbooks_integration_methods

Zaten bu görmüş olabilirsiniz ama yoksa eğer bu sizin ilk senaryo için gereksinimleri, kurulum talimatları ve örnek kod sağlamak gibi görünüyor bakmak isteyeceksiniz.

http://www.qodbc.com/QODBCweb.htm

Emin değil ithalat gerçekleştirmek için tam olarak ne olduğunu: QuickBooks içine işlemlerin ne tür itiyor?

Ben vb mutabakatlar, gönderme, gibi şeyler quickbooks kendisi tarafından işlenir, böylece quickbooks, özellikle işlemler veri veri itmek QuickBooks SDK kullanarak büyük başarı elde ettik. Bu sizin için uygun bir seçenek midir?

Sen information on the SDK bir sürü buradan alabilirsiniz

QuickBooks Enterprise 2011 ile bu değişti ve (sınırlı haklara sahip ve tablolar sınırlı miktarda olmasına rağmen) ve daha sonra ODBC erişimi ile eşleştirmek için bir SQL aracı kullanmak gerçek ODBC erişebilirler.