PHP gerektiren / yalnızca başarısız sonra bir kez komut çalışır dahil

3 Cevap php

Bu gibi bir sorun değil, ama beni rahatsız eden ve ben herhangi bir yardım takdir ediyorum. Bu tamamen açık olabilir ama ben göremiyorum.

$root_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] 
require($root_path .'template/header.php')
require($root_path .'template/footer.php')

Komut bir veya diğer ancak ikisini içerecektir. Ilk değil üstbilgi altbilgi yükleyecektir yuvarlak ben bunları takas eğer, çalıştırın ve başlık değil altbilgi içerecektir.

I include yerine require kullanarak denedim ama aynı sonucu elde ettik.

Bu hata verir allow_url_include = 0. Ben bu bir dönüm bunu çözecek biliyorum ama benim soru neden oluyor edilir? Neden bir dosya değil, diğer yer alacak? allow_url_include (I güvenlik bilinçli olmaya çalışıyorum) açmadan hem vadede onları almak için herhangi bir yolu var mı. PHP 5.3 ve WAMP çalıştırıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

3 Cevap

Belki $root_path dosya header.php veya footer.php değiştirilir?

Eğer dahil dosyasındaki $root_path yeniden tanımlanması gibi görünüyor.

Ne yazdım yanlış bir şey yok. Diğerleri söylediler, bir şey $root_path oluyor ya da dahil etmek için alır önce komut dosyası sonlandırılıyor.

Bir var_dump($root_path) sağ altbilgisinin üstünde dahil edebilirim. Bu patlar, bunu dahil etmek oluyor biliyorum. Hala çalışmıyorsa, bu dosyanın içine alırsa görmek için bitişinde bazı yankıları yapmak.