PHP anlık için bir web sayfasının yüksekliği

3 Cevap php

Biz bazı web sayfalarının anlık alır bir uygulama var. Oldukça sıkı koduna entegre, bu yüzden başka bir kitaplık dahil etmek için hazır değiliz oluyor.

Ama biz web sayfası yüksekliği hesaplamak mümkün olan bir yol yok, bu yüzden 8000px yükseklik enstantane alarak bitirmek. PDF'ler içine takıldığında artık zahmetli kanıtlamaktadır Hangi.

PHP web sayfasının yüksekliğini bulmak için bir yolu var mı?

3 Cevap

Tanım olarak, hayır. Render motoru bu sağlanan biçimlendirme yorumlamak için nasıl gidiyor karar verir çünkü güvenilir, o hale getirildikten sonra bir web sayfasının yüksekliğini söyleyebilirim.

PHP render motoru bir HTML yok, bu yüzden PHP kullanarak bir sayfa yüksekliği söylemek imkansız.

Siz bunun için anlık uygulama kullanmak gerekir. Bu app yerleşik Sadece render size web sayfası sonuç içinde olacak kadar uzun boylu hakkında güvenilir bilgi verebilir.

Sayfa yüksekliği bile different versions of the same browser (en belirgin, Internet Explorer) nasıl yorumlandığı margin padding vb bağlı arasında değişebilir unutmayın.

Anlık uygulama üreten görüntüleri altına çok fazla boşluk varsa, ImageMagick ve görüntülerden aşırı boşluğu kaldırmak olabilir onun -trim seçeneğini kullanarak düşünün.

Aksine bir dev ekran görüntüsü almak yerine, sadece PDF veya başka bir dosya biçimine sayfasını yazdırmak değil mi?

Hmm, bu deneyin: http://www.php.net/manual/en/function.get-browser.php

JavaScript olsa, çok daha iyi bir seçenektir.