Girilen adresine göre enlem / boylam Dönüş

2 Cevap php

Ben müşterilerinin binalar için adreslerine girmek için bir istemci için bir php tabanlı bir uygulama inşa ediyorum. Onlar (birey olarak veya bir şehir arama gruplandırılmış ya) bir harita üzerinde konumu görüntülemek için yeteneği istiyorum.

Ben başarmak için çalışıyorum adres veritabanını doldurur bir forma girilen bir kez bir arama, bu nedenle adrese posta, şehir, eyalet, zip girdikten sonra (bu tüm ABD yerlerdir) onlar tıklayınız olabilecek bir "lat olsun Emin veri eksiksiz yapmak için denetleyin / uzun bilgi "link / düğmesine, ardından adres arama ve uygun olan form alanlarına boylam enlem / döndürür. Sonra formu bilgi depolamak için teslim olabilir, ve ben daha sonra sadece lat / uzun bir harita üzerinde planlamakla zaman çekebilirdi.

  1. Bu mantıklı mı, yoksa onu çizmek için zamanı geldiğinde ben sadece arama yaparak daha iyi olurdu?

  2. Herkes bu sorunu çözmek için herhangi bir işaretçiler var mı?

Ben Google / Yahoo API bazılarını gördüm ama bu daha çok komplo bir nokta parçası dayalı gibi görünüyor. Benim ihtiyaçlarına uygun şekilde değiştirmek mümkün olabilir, ama ben sadece senin bir daha doğrudan bir yol olabilir umuduyla burada ilanıyla biraz araştırma zaman kesmek için çalışıyorum.

Ben varsa ben RTFM edeceğiz ...