Joomla iki veya daha fazla farklı siteler için tek bir giriş Need

4 Cevap php

Ben joomla kullanarak bir web sitesi oluşturmak için görevli duyuyorum. Varolan joomla sitesine bir 'kardeş' site olacaktır. Her ikisi de aynı etki vardır.

Ancak, sahipleri kullanıcıların tek bir oturum ve hala diğer birine yapmalısınız edebilmek istiyorum.

Bu nasıl yapılabilir? Mümkün ise

Şimdiden teşekkürler! :)

4 Cevap

OpenID yerine yerel kimlik kullanın.

Bu kesinlikle mümkün -

  1. Çerezler bağımsız alt alana gerekir
  2. Sen senkronize-up gerektiğini kullanıcı ve oturum tablolar alt etki alanları arasında.

, Görev-1 yapmak başvurmak için http://www.idealog.us/2006/09/php_session_coo.html. Görev-2 için, alt etki alanları arasında kullanıcı ve oturum tablo kadar senkronize bir eklenti yazabilirsiniz.

Bunu yapmanın bir yolu, Joomla Aynı içinde iki ayrı siteler oluşturmak için ...

İlk olarak, iki siteleri oluşturmak için nasıl açıklar http://docs.joomla.org/Multiple_Domains_and_Web_Sites_in_a_single_Joomla!_installation talimatları uygulayın.

Eğer site şablonları oluşturduğunuzda, sitelerin her biri için farklı modül pozisyonu kullanın. Menü normalde "sol" modül pozisyonunda yayınlanan Örneğin, siz "Left2" adlı bir modül pozisyonu ile ikinci bir şablon oluşturabilir ve daha sonra her bir site için ayrı menüler oluşturabilir ve sadece ilgili sitenin modülü konumuna yayımlayabilirsiniz.

Bu yardımcı olur umarım!

Mat

I JMS2Win kullanın.

http://www.jms2win.com/ JMS2Win

Sen içinde aynı DB ve farklı tablolar paylaşmak yinelenen siteleri oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Bu oldukça iyi belgelerine sahip bir bileşeni olduğu gibi, yaklaşık 80 $ maliyet, ama iyi para değer. Inşa adam, Edwin çok iyi destek sağlar.

Paylaşılan kullanıcı tabloları ile, farklı içeriğe sahip bir master kapalı dört siteleri çoğaltılamaz. Bir senkronizasyon sistem değil gibi Realyly zarif, bu paylaşılan ...