SQLite Veritabanları ve Grid Hosting

2 Cevap php

Ben trafik beklentisiyle hosting hesabınız Media Temple, kılavuza hosting hesabınız GoDaddy siteme paylaşılan hareketli düşünüyorum. Ancak, ilk ızgara hosting kurulumu ile bazı kaygıları var.

Benim site kullanıcı başına veri büyük bir kişisel seti (kullanıcı başına, muhtemelen 3-4MB) saklar. Bu gidişle ben hiçbir zaman bir 1GB MySQL sınırı üzerinde üfleme konusunda endişeliydi. Bu anlaşma için ben büyük veri nesneleri depolamak için kullanıcı başına dağıtılan SQLite veritabanları yarattı. O kadar harika çalıştı. SQLite süper hızlı ve basittir.

Ben okuma ve dosyalara yazma Izgara Hosting ortamda farklı olduğunu biliyoruz. Bu kurulum ciddi sorunlara neden oluyor bilmem gerekiyor. Bu veritabanları olmayan (ve olmayacak) çok ticareti. Onlar kullanıcıya kişisel ve sadece aynı zamanda (en saatlik verileri güncelleyerek biri ve talep üzerine bir veya daha fazla okuma) de belki iki yer değinilecektir.

Ben bir MySQL veritabanı üzerinde (4GB) ötesinde ek alan alma gibi bu kurulumu tutmak istiyorum gerçek bir sorun noktası gibi görünüyor.

Izgara ciddi sorunlara neden beni Hosting mi? Teşekkürler.

2 Cevap

Sadece herkesin bilgisi için bu güncellemek istedim ...

Ben (aslında Twitter aracılığıyla) Media Temple temas. Onlar dakika içinde yanıt verdi ve SQLite aslında kendi Izgara Hosting hizmeti aracılığıyla yüklü olmadığını beni bilgilendirdi. Onların Bilgi Bankası'ndaki görüntülemek eğer () kendi phpinfo gösterir, ama aslında çalışmıyor.

Ben daha fazla düşmanlık güç gerekiyorsa ben şimdi bir Virtual Dedicated için bir ile gidiyor olacağım gibi görünüyor.

Ben kılavuz benim php app sqlite3 db kullanmak neden olduğunu, komik. Gayet iyi çalışıyor.