Pencere içinde bir linux dev-ortamını çalıştırmak için hızlı yolu

3 Cevap php

Benim yerel kalkınma ihtiyaçlarını çözmek için benim XP bilgisayarda WAMP daha çok çalışıyor ve daha fazla sorun olsun. Daha fazla şeyler sadece yanlış gitmek ya da PHP Windows sürümü için tüm yüklü olamazdı gibi gibi hissediyor.

Ben bir alternatif arıyor ve bulunmuştur AndLinux artı bu link.

Bir Ubuntu kutusu üretim web sunucusunu taklit etmek benim XP bilgisayarında hemen çalışan almak için iyi bir fikir olurdu?

3 Cevap

Sanal makineleri ile ilgili:

Avantajları

  • Isolation: VM her şey ana tamamen ayrıdır; hiçbir çapraz kontaminasyon.
  • Easy Testing: En VM yazılım anlık ve geri alma yetenekleri var.
  • Mobility: Eğer isteseydim, kolayca başka bir makine üzerinde kendi kendine yeten VM hareket olabilir.

Dezavantajları

  • Inconvenient: ev sahibi ve konuk arasında dosya transferi. "Paylaşılan klasörleri" kullanarak biraz bu hafifletir.
  • Virtual Hardware: grafik-yoğun programları ya da (bu durumda bir sorun olmamalı) belirli donanım özelliklerine dayanır diğer yazılımlar için iyi değil.

Evet, masaüstü işletim sistemi bir VM neredeyse çalışan olarak Linux kullanmak istemiyorum durumda oldukça pratiktir. SM'nin "paylaşımlı klasörü" desteğini kullanarak Windows IDE kullanarak ve VM içinde Web Server istekleri hizmet veren yerel kalkınma için aynı dizini kullanabilirsiniz.

Geçmişte - ~ 5 kulakları önce ya da öylesine - Ben coLinux kullanılmış ve çok mutlu değildi. Modern sistemlerde küçük bir Linux VM sadece iyi çalışır.

Genel olarak konuşursak, yakınsanız üretim ortamına daha iyi alabilirsiniz. Windows gelişmekte başına, yanlış değildir, ancak üretim eşleşen bir ortam içinde test edebilmek gerekir.

Bir VM bunu yapmak için PC'nizde kaynak varsa, bu sadece iyi çalışır. Eğer doğal olarak çalışan veya bir yerde bir uzak sunucu kullanılarak, yoksa da çalışmaya devam eder.

Umarım ki olur!

Thanks, Joe