Hızlı Web Uygulama Geliştirme ASP.net Açık Kaynak Platformlar vs

3 Cevap php

Günaydın -

Ben kullanıcı oturumları izler online veri güdümlü uygulaması (bir kaç hesaplamalar ve temel HTML formu girişi ile CRUD, fantezi bir şey) üzerine inşa etmek istiyor ve "profesyonel" (veya en azından görünen bir orta düzey geliştirici değilim "ev yapımı").

Kullanıcıların gibi sitelerden olsun görünüm ve hissi ile bir şey geliştirmek için arıyorum:

Ben sadece Miscrosoft yol gitmek ve WebForms ile ASP.net geliştirmek, ya da bir açık kaynak platformu üzerinde (bir WYSIWYG çevre ile) gelişimi bu tür yapmak için hızlı bir yol varsa? Gerektiği konusunda herhangi bir işaretçiler Eğer öyleyse, ben somethat sezgisel olmadığını öğrenmek için, ve çabuk / damla sürüklemek için kullanabilirsiniz, kodu ekleyin ve çevrimiçi yayınlamak hazırım. Şablonlar da, bir artı olacaktır - Ben ağır bir HTML / CSS geliştirici değilim.

Ben soru biraz muğlak gibi görünüyor olduğunu özür dileriz.

3 Cevap

Bu kişisel bir proje ya da profesyonel biri mi? Eğer ASP kullanıyorsanız o zaman göz önünde bir şey olduğunu (ücretsiz değil) bir microsoft sunucu üzerinde barındırması gerekir. Eğer Ruby on Rails kullanıyorsanız (küçük yaparken ücretsiz) Heroku kullanabilirsiniz.

Ayrıca app amacı ne bağlıdır. mümkün olduğunca çabuk dışarı orada bir şey almak için, ve ASP ile deneyiminiz varsa, o kullanın. Ruby on Rails kullanımı ve online destek fantastik (yığın taşması sahne) yanı sıra eklentileri ve oldukça basit makyaj geliştirme entegre edebilirsiniz taşlar çok sayıda bulabilirsiniz. Bu bir durumu önyargı dayalı olsa ben gitmek her AustinOnRails toplantı, i, gemi atlamak ve Rails geçmek isteyen daha fazla. NET insan duydum.

Ya hiçbir deneyimi vardı eğer, açık kaynak dağıtmak için ücretsiz ve son derece etkin bir topluluk vardır beri, ben RoR öneririm. Eğer Rails öğrenmek istiyorsanız ben Rails kitap ile Çevik Web Geliştirme öneriyoruz.

Bunun dışında, onun gerçekten çağrı.

Eğer ASP.NET güzergah kullanım ASP.NET MVC giderseniz. Bu çok sağlam bir platformdur. Ayrıca hangi teknolojiyi almak için olarak ayarlanmış beceri bağlıdır.

Açık Kaynak ASP.NET MVC Çatısı kullanmak, kolay ve güçlü