Başka Hosting Soru: Linux, Apache 2, PHP5, PostGreSQL 8.3 [kapalı]

4 Cevap php

Birisi şu ortamı sağlar iyi bir hosting şirketi tavsiye mümkün olacağını umuyorum. Ben sadece biri için google olabilir biliyorum, ama ben böyle bir firma ile çalışarak önceki tecrübeye sahip birini arıyorum, çünkü ben ilk kez burada soruyorum.

  1. Linux Kutusu.
  2. Apache 2.0.
  3. PHP5 (5.2.6 kesin olmalıdır).
  4. PostGreSQL (8.3.1).
  5. Onlar ne yaptığını biliyor olmak büyük teknoloji desteği.

Ben yeni bir ev sahibi Arıyorum neden için biraz arka plan bilgisi. Şu anda ev sahipliği yaptığı bir site var, bir müşteri için bazı serbest PHP işi yapıyorum, ilk isim H ile başlar ve soyadı (anonimlik) V ile başlar. Ben onlar büyük bir şirket olduğundan emin değilim, ama dün gece ben kendi web portalı benim ilk belirti almak başardı ve 90'lı yıllarda geliştirdiği ve bu beni dehşete gibi açıkçası, o baktı.

Ben modern bir hosting şirketi için arıyorum (benim kişisel sitesi godaddy tarafından barındırılan ve onlar alabilirsiniz tüm olumsuz, kendi hosting kontrol merkezi IMO büyük).

Zaten benim müşteri ile konuştum ve onlar hosting şirketleri anahtarlama açık, yani hiçbir sorun orada olduğunu. Ben kurulum sahip bir yerel makinedeki tüm işimi yapıyorum, bu yüzden benzer bir sunucu kurulum almak için teknik destek ile çalışmak mümkün olmak istiyorum. Etkin, doğru php uzantıları ve ini dosyası değişiklikleri alma gibi basit şeyler. Orada http kimlik doğrulaması tarafından kontrol edilen kendi erişimi olan sitenin bir bölümü de, bu yüzden ben de bu doğru kurmak almak için teknisyenler ile çalışmak gerekir. Web kökünün dışında klasörlere erişim (örneğin, godaddy benim bilgi ftp ile bu izin vermez) da kesinlikle bir artı.

Bu sitede daha önce çalışıyordu programcı mevcut hosting şirketi teknisyenler ile biraz konuştuk ve onlar bile doğru pg_hba.conf dosyasını kurmak olamayacağını izlenimini aldım.

Ben kendim kurabilir, böylece ben de zaten pgPhpAdmin yüklü sağlar, ya da düzgün pg_hba.conf dosyayı düzenlemek ya bir şirket arıyorum. Eski site ve ben bitmiş olacak yeni site için veritabanı arasındaki farklar oldukça önemli, bu yüzden site online alma ve veritabanı kurulumu doğru olduğunu teyit gelince böyle bir aracı olan benim için büyük bir yardımcı olacaktır .

Neyse, uzun soluklu bir yazı için özür ve herhangi yanıtlar için teşekkür ederim!

4 Cevap

Servergrove

VPS hosting için gidin. Ben şimdiye kadar sadece olumlu deneyimleri var, SSH üzerinde hemen hemen her şeyi kendiniz yapabilirsiniz. Bunlar son derece yararlı ve komplikasyonsuz vardır. Ayrıca onlar benim çok sevdiğim bir eko-bilinçli bir yaklaşım var.

try webfaction. Onlar önceden yüklenmiş bir ortamda (apache, php, postgres) teklif ve (isterseniz) Her şeyi kendiniz yapılandırabilirsiniz. Postgres Version 8.3.1, kendinizi kontrol edebilirsiniz diğer versiyonu. Webfaction çok iyi bir destek var, bu yüzden bir göz sahip öneriyoruz.

Konsept bir vps biraz farklı: Eğer kendi yazılım alırsanız sizin olsun düzenli güncellemeler. Eğer (PHP gibi) kendi yazılımını yüklemek yalnızca (çünkü mümkün olan tam bir önceden yüklenmiş build-essential) kendiniz korumak zorundayız.

Godaddy.com başka bir seçenektir.