Komut dosyası yürütme sırasında bir Splash Ekranı gösteriliyor

3 Cevap php

Ben komut dosyası yürütme sırasında kullanıcı ekranında (bir gif veya jpeg dosyası gibi) bir ekranı göstermek için nasıl bilmek istiyorum.

Yardımınız için teşekkür ederim.

3 Cevap

Hüner sıçrama ekran sonra render yeniden boya uzun süren JS ile Devam Etmenin önce etkindir izin vermektir. Eğer setTimeout yöntemini kullanabilirsiniz Bunu yapmak için.

Örneğin ekran sıçrama varsayarak size kod çalıştırmak için bu işlevi kullanabilirsiniz ekran tarzı hiçbiri ile bir div olduğunu: -

function splash(splashDivId, fn)
{
    var splashDiv = document.getElementById(splashDivId)
    splashDiv.style.display = "block";
    setTimeout(function() {
       fn()
       splashDiv.style.display = "none";
    }, 100);

}

Kullanımı: -

splash("mySplashDiv", longRunner)

function longRunner()
{
    //This may take a while
}

Varolan bir komut bilmiyorum, ama bir ekranı uygulama hakkında gitmek nasıl söyleyebilirim.

Bunu ben seçim benim JS kütüphanesi olarak seçtiğiniz ne çünkü JQuery kullanarak önermek için gidiyorum, ama diğerleri de iyidir.

İlk olarak, JS yönteminde, size açılan göstermek isteyeceksiniz. Sen JQuery Dialog widget Bu başarmak için kullanabilirsiniz. Aynı yöntemde, ajax arama yapmak. Ajax doğası gereği asenkron, böylece arama tamamlandığında için bir yöntem kurmak ve çağrı hataları. Bu yöntemlerin her ikisi de, yapmanız gereken ilk şey, kalıcı bir popup gizlemek olduğunu.

Şimdi, son bir hile var - Bu tür bağlantısı kaybı gibi beklenmeyen durumlarda, incelikle başarısız istiyorum. Eğer diyalog göstermek Bu nedenle, aynı zamanda kurulum istediğiniz bir diyalog kalıcı gösterilmez böylece javascript timeout, herhangi bir hata davalarını. Bu yöntemi sadece diyalog görünür olup olmadığını görmek için kontrol edin ve eğer öyleyse, bunu gizlemek için (ve belki de bir hata mesajı göstermek) gerekir.

Ben size olacak almak için yeterli bilgi umuyoruz. JavaScript için yeni olsa bile çok zor olmamalı, bu, öğrenmek için iyi bir proje.

Seni tarif ne başarmak için jQuery blockUI eklentisi kullanın. Sadece örneklere bir göz var, o, son derece özelleştirilebilir bir küçük ayak izi vardır ve basit küçük çağrıları ile harikalar yapabilirsiniz.