Mantis Bug tracker API entegrasyonu?

2 Cevap php

Ben sadece Mantis bug tracker Eclipse IDE ile birlikte kullanmak için yüklü ve bunun avantajlarını öğrendim de başladı. Gerçekten harika.

Eclipse bir PHP sabun API aracılığıyla Mantis ile haberleşir beri benim PHP uygulamadan yeni hatalar eklemek ve mevcut olanların durumlarını almak için API kendimi arama yapabilirsiniz nasıl bulunan bazı belgeler, varsa, ben merak ediyorum.

Thanks a lot!

2 Cevap

Php soapCall fonksiyonlarını kullanarak ve kod geçerken adım adım, kendimi dışarı sıralamak başardı. Gerçekten uzun bir zaman aldı, ama en azından çalıştı ...

Ben de buna bir cevap arıyor ve bu yüzden daha sonra tekrar bunları bulabilirsiniz (ve umarım onlar da başkasına kullanım konum) Ben bu soruya benim bulguları eklemek düşündüm edildi

SOAP API URL $(MANTIS_URI)/api/soap/mantisconnect.php (örneğin sizin Mantis genellikle http://localhost/mantis/ ardından http://localhost/mantis/api/soap/mantisconnect.php gitmek erişilebilir ise)

Bu o URL adresindeki web tarayıcınızı eğer web hizmetinin HTML belgeleri almak anlamına gelir NuSOAP kullanır; eylemlerin en mantıklı isimlerini ve ne yaptığını bir tek satır açıklama var gibi görünüyor. Bana oldukça kolay görünüyor hizmet için temel bir kesinlikle yazılan istemci kütüphane verir, C # kullanarak bu URL wsdl.exe koşuyorum çünkü WSDL, $(MANTIS_URI)/api/soap/mantisconnect.php?wsdl indirilebilir ve edilebilir ile çalışır.