Tomcat ile IIS PHP yapılandırma

2 Cevap java

Benim Java sitesi IIS 7 altında çalışan var. Bunu wordpress blog yüklemeniz gerekir. IIS PHP yüklü ve yapılandırılmış ettik. Ben ayrı bir site oluşturarak PHP işleyicisi test ettik, her şey phpinfo (), çalışıyor istenen çıkış verir.

Ancak, benim Java web uygulama içinde PHP dosyalarını çalıştıran sorun yaşıyorum. Ben blog adında bir klasörün içine benim test PHP dosyasını koyduk. Ben tarayıcıda bu klasöre eriştiğinizde / sitem / blog gibi benim Java uygulaması 404 sayfa olsun. Ben doğrudan php sayfasını çağırmak çalıştığınızda, http://mysite/blog/index.php, ben bir işlenmemiş php sayfası olsun.

Ben reidrects için isapi_handler kullanıyorum. Nasıl / blog klasörü görmezden benim isapi_handler anlatır? Benim IIS işleyici haritalama, *. Php Fast CGI ile eşleştirilir. Ben bu sorunu ve bu çok takdir üzerinde herhangi bir yardım yaklaşım nasıl emin değilim.

Şimdiden teşekkürler.

2 Cevap

PHP dosyalarını işlemek için FastCGI yapılandırmak mı? IIS üzerinde FastCGI üzerinde PHP çalıştırmak için:

  1. Için .php dosyalar için uygulama eşlemesi oluşturma fcgiext.dll. Ben zaten bu bitti.
  2. Via .php dosya sürecine FastCGI yapılandırma php-cgi.exe. Bu \WINDOWS\system32\inetsrv\fcgiext.ini dosyasını düzenleyerek yapılandırılabilir. FastCGI yapılandırma dosyası oldukça fazla kendi kendini açıklayıcı.

Uriworkermap.properties gelen blog dizini hariç benim sorunu çözmek gibi görünüyor. İşte uriworkermap.properties eklenen hattı -

! / Sitem / blog / * = tomcat

Bu / blog klasörü görmezden isapi_redirect söyler.