Nerede madde ve kategori bilgisi, vb almak için tam bir Zen Cart referans bulabiliriz?

1 Cevap php

Ben her yerde arıyor oldum ve ... en az şey "kurun ve" daha derin Zen Cart hakkında çok az şey var gibi görünüyor. I (çiftleşmiş) bir Zen Cart mağaza arayüz, ama ben istiyorum tasarım mevcut düzeni ile uymuyor, bu yüzden tlp_header.php kapsamlı değişiklikler yapmak zorunda kalmıştım, tpl_footer.php, tlp_main_page.php, vb .

Kategorileri ve onların küçük bütün, bir kategoride, vb tüm öğeleri listelemek gibi kapmak gibi temel şeyler yapmak için nasıl gösterir orada bir referans var mı? Ben API Belgeleri kontrol ama cehennem gibi kafa karıştırıcı.

1 Cevap

Ben bu cevap, altı ay sonra ... size yardımcı olmaz farkındayım, ama yine de, sadece bu durumda o başkası yardımcı olur: Ben zaten Zencart yolunuzu bilmiyorsanız API docs çok yararlı değildir, kabul ediyorum, bunlar bir referans daha vardır.

Sen Zencart wiki bazı dersler var. Bunların hiçbiri ne gerek komple bir çözüm vardır, ama burada ve oradan bitten Eğer (i en azından yaptım) oldukça çok şey öğrenebilirsiniz.

Öte yandan, benim tavsiyem diğer şablonlar ve özel Zencart varsayılan şablon ve / modules / sayfalar header.php dosyalarından kod kullanmak olacaktır. Ama daha da, ben ilk herhangi bir dosyayı düzenleme olmadan Zencart işlevi kullanmak için çalışacaktı.

Tüm kategoriler ve onların minik listelemek için gerekiyorsa Örneğin, zaten bu özelliğe sahip. Eğer bir kategori bir cPath ile index.php ararsanız, neden sıfırdan yapıyor bütün sorun için gidiyor, o liste alacak?

Eğer gerçekten farklı bir yerde liste eklemek gerekirse, ben benim varsayılan şablon / ortak klasörünün içindeki "tpl_tabular_display.php" ve "tpl_columnar_display.php" bakarak başlamak istiyorum. Bunlar sırasıyla ürün ve kategori listeleri çıktısı tüm çalışmaları yapmak. / / Includes / modules / saat modules / sayfaları veya dosyaları içeren iç ve çoğu zaman, SQL aramalar header.php dosyalarında yapılır.