sayfa yüklemeden google Haritalar getDistance

2 Cevap php

GDirections sınıfının,) (getDistance: Google haritaları, iki nokta arasındaki mesafeyi retreive sağlayan bir işlevi vardır.

Şimdi, bu Javascript, bu yüzden sadece sayfa yüklendikten sonra hesaplamak mümkün olacak.

Benim arama formu ancak, kendiniz ve başka bir kişi ve o dayalı arasındaki istediğiniz maksimum mesafe ne göstermek için yeteneğine sahiptir, arama sonuçları listesi sağlanmalıdır.

PHP bu işlevi kullanamazsınız çünkü, bana yeryüzünde 2 nokta arasındaki mesafeyi hesaplamak için başka bir yolu var mı? Sadece Google ihtiyaçlarını ne haritalar gibi, posta kodu ve şehir adı caddede vererek.

2 Cevap

Bu page http bağlantılı olarak kullanım için google maps parametrelerin bir listesi vardır. Eğer kml dosyaları veya benzeri geri vermeyi seçebilir ve http bağlantıları yapabilirsiniz herhangi dilt kullanılabilir Parametresi çıkışını belirterek.

Hesaplamak istediğiniz gibi görünen bir Great Circle Distance

Formüller here on stackoverflow daha önce tartışılmıştır.

Yeryüzünde bir nokta adlı enlem ve boylam ile tanımlanır. Eğer, posta kodu ve şehir adı caddede vererek yeryüzünde 2 nokta arasındaki mesafeyi hesaplamak istiyorsanız, jeo-referene verileri gerekecektir.

Bu veriler internet üzerinden ücretsiz olarak kullanılabilir, ancak doğruluğu ve kullanılabilirliği bölgeden bölgeye büyük farklılıklar. (ABD veri kaliteli, örneğin Kenia veri gelmek zor olacaktır)

So to answer your question:
Yes, there are other ways to calculate what you want. But they require more work/are more complex than just querying the google API.
You might want tot read: Creating a Store Locator with PHP, MySQL & Google Maps

Bu doğru yönde sizi işaret umuyoruz.