web sunucu tarafı teknolojileri nişler

0 Cevap php

Benim arka plan asp.net geliştirme ve ben geliştirici ekip sunucu tarafı programlama teknolojiyi seçmek için ücretsiz çeşitli projeler (PHP, ASP.NET [Web Forms / MVC], JSP) yer aldı & herhangi bir CMS satın almak için ücretsiz.

Looking geriye Ben teknolojisini hayata & sık sık seçtik yaklaşım iyi biri değildi. Bazı projeler numaralandırmak olacak:

  • Bir web portalı (ASP.NET Web Formları) - Başlangıçta Öyleydi Net Nuke her geliştirici hakkında hiçbir şey bilmiyordu ve. öğrenmek için yeterince snob oldu. Önceki ekibi (onlar standart tablolar satır ve ilişkileri eklendi) Nuke motoru yükseltilmesi olamazdı şekilde değiştirilmiş. Bu yüzden sıfırdan yeniden yazdım. Büyük hata. Biz önceki işlevselliği elde etmek için bir yıl geçirdi. İş tuzağa hissettim - onlar bize ateş olamazdı ve bize dayanamayıp.
  • Başka bir web portalı (ASP.NET Web Formları) - Portal (trading) çok özel oldu bu yüzden biz sıfırdan geliştirmeye başlayacağız. Her şey bir yıl cezası buçuk ama proje büyüdükçe iş daha temel işlevleri (forumlar, bloglar) görmek istedim. Biz standart cms yerine sıfırdan geliştirmek için birçok modülleri yazdı gerektiğini olabilir.
  • Masif raporlama ile belirli bir 5-belleği sitesi - ASP.NET MVC ve o was ok.
  • Birkaç küçük özel anketler - ASP.NET MVC ve o da tamam oldu.

Ben eski web sistemlerini desteklemek için vardı ve hiçbir seçenek yoktu projeleri vardı.

Ben hissediyorum (ve çok sübjektif olduğunu) bu sunucu-tarafı teknolojileri nişler aşağıdaki (when you have a choice seçmek için ne) vardır:

  • Standart şirket siteleri & bloglar / forumlar / topluluklar (tüm web geliştirme en kısmı) - PHP CMS alanı (Wordpress, Joomla, Drupal vb) 'dir. Takım asp.net arka plan varsa onlar asp.net CMS (Nuke, Sharepoint) seçmelisiniz
  • Küçük / Spesifik siteleri - PHP / ASP.NET niş (ama baştan CMS seçim büyüyebilir eğer)
  • Intranet şirket ekosistemler - ASP.NET çoğunlukla (CMS veya değil)
  • ...

I know every task can be accomplished with technologies you are most familiar with, but what do you think of nowadays niches?

Bazı radikal sorular da vardır:

Her site işlevsellik büyümeye eğilimi gibi geliştiriciler 3. sayfalara daha büyük her site için CMS kullanmak ve bizim için yazılmış modülleri çok var mı? Site çok özel görünüyor olsa bile sıfırdan siteleri yazmak için daha iyi bilinen CMS modülleri yazmak daha iyidir.

JSP niş nedir?

0 Cevap