Özel bir dil için C # WYSIWYG editörü

0 Cevap

C # görsel bir editör kurmak gerekir. PHP ve / veya HTML kod parçası göz önüne alındığında, yazılım düzenlenebilir bir web sayfasının şeklinde onları gösterecektir. Aynı zamanda kullanıcı Seçilen bileşen için seçenekleri düzenlemek gerekir yerden bir iletişim kutusu görüntüler. Oldukça Adobe Dreamweaver HTML editörü gibi ama bunun içinde PHP işleme ilave özelliğe sahip gerekir. (Dreamweaver HTML ayrıştırır ve bu program HTML yanı sıra PHP ayrıştırmak zorunda iken sadece PHP kesimleri sağlar).

Ben işlevselliği ile iletişim kutusu şeyler yapabiliriz ama benim en büyük sorun WYSIWYG editörü oluşturmak için. Ben başlamalıdır Herhangi bir öneri / yorumlar?

Şimdiden teşekkürler.


UPDATE

Temelde PHP fonksiyonları sadece bir (çok) küçük bir alt ayrıştırmak için vardır. Artı bazı özel kodlanmış fonksiyonları ayrıştırmak için vardır. Ayrıştırmak için bir örnek olacaktır:

html here
...
...
<php echo $this->input(option1, option2, option3); ?>
...
more html here

This would show GUI to display a form field as it would show up in a browser. Similarly there will be some other functions (less than 150) that need to be parsed out. Other built-in PHP functions don't need to be parsed except some string manipulation functions.

0 Cevap