PHP ile Web Sayfası Ekran?

6 Cevap php

PHP ile bir web sayfasının ekran görüntüsünü almak için doğrudan bir yol olmadığını biliyorum. Ne Bunu gerçekleştirmek için en basit yolu olurdu? Ben bir PHP komut dosyası çalıştırmak mümkün olabilir bu yapabileceğini herhangi bir komut satırı araçları (Ben özellikle bir 'NİX OS (OS X ve / veya Linux) çalıştırmak bir şey düşünüyorum var mı?

Edit: Ya da belki web hizmeti çeşit I SOAP veya GERİSİ ya ... yoluyla erişebilir

Düzenleme # 2: Ben bir related question CLI seçeneği tartışırken bulduk, ama kimse bir şey bilen varsa ben hala diğer yöntemlere açık olurdu.

6 Cevap

webkit2png bunu yapar bir OSX komut programı için bkz.

Sayfası da Linux alternatifleri bahseder.

[Değiştir]: wkhtml2image Şehirde yeni çocuk olduğunu ve şimdiye kadar kullanılan başka bir şey o zaman daha iyi çalışır.

html2ps nispeten basit sayfalar için iyi bir iş yapar ve o / kullanımını yüklemek çok kolay, yani harici ikili açısından çok az gerektirir. Eğer çekeceğiniz sayfaları kontrol ederseniz, o zaman onlar html2ps uygun şekilde işlemek edeceğiz sağlayabilirsiniz. Eğer keyfi URL'leri yakalamak için umut ediyorsanız, ancak, ben html2ps PHP liman görev kadar emin değilim. Ayrıca (karmaşık sayfaları için saniye render zamanlarını bekliyoruz) dünyanın en hızlı şey değil, ama bu gerçekten bazı uygulamalar için farketmez.

Emin değil bu orada bazı ilave şeyler var çünkü sizin için yeterli olacaktır, ama bir deneyin vererek değer olurdu: http://www.snap.com

Ben iş yerinde bir iş için son zamanlarda bu yapmak zorunda ve GrabzIt onlar kullanmak için bir kolay olması kullanılan PHP Library. Onlar hemen başlamak için izin veren bir örnek uygulama bulunmaktadır.