Web sitesi host dağıtıldığında MySql ekleme çalışmıyor!

2 Cevap php

Ben windows altında XAPP kullanıyorum ve benim web sitesi sadece iyi çalışıyor!

Ben ana sunucu üzerinde onu dağıtıldığında, normal çalışıyor gibi görünüyor, ancak MySQL ekleme istekleri herhangi bir etkisi yoktur, hiçbir şey veritabanında değişiyor!

Herkes önce bu sorunu vardı mı? Bu ekleme isteklerini kabul ettirmek için MySql herhangi bir yapılandırma var mı? veya basitçe nedir o iş yapmak için en iyi yolu!

[EDIT]

I use PhpMyAdmin, İki tablo members var ve ben, notifications tabloya herhangi bir ipucu lütfen takın böylece notifications, ben yapılandırma izinleri istiyorum ?

teşekkür ederim

2 Cevap

Eğer kullandığınız kullanıcı adı ve şifre için veritabanı sunucusunda izinlerini kontrol edin. Ayrıca diğerleri arasında, IP adresi ile kısıtlanabilir.

MySQL dönen hata mesajı bulabiliriz eğer yararlı olacaktır. Web sunucusu log dosyalarını kontrol. Bazı hosting planı kullanıyorsanız, web sunucusu log dosyaları görmek için, ana kontrol panelinde bir seçenek olmalıdır. Hata mesajları web sunucusu log dosyalarında saklanır, böylece PHP çoğu yerde yapılandırılır. aslında orada neler olduğunu öğrenmek. büyük olasılıkla izinleri olabilir.