PHP bir işlev tanımını bulmak için En İyi Uygulamalar

6 Cevap php

Bir fonksiyon tanımlanır yere dosya yolunu bulmak için basit bir yolu var mı? Şu anda Dreamweavers bir bütün dizin BUL kullanın. Tüm site tho indirme gerektirmez şey olması güzel olurdu.

Herhangi bir öneriniz?

6 Cevap

Şahsen ben NetBeans veya Eclipse PDT gibi bir IDE kullanın. Netbeans durumunda bir fonksiyonu ctrl-tıklayabilir ve bu tanımına götüreceğim. Bazen birini seçin yapacağız bu durumda bir seçim var.

Ama genelde kötü formu, farklı dosyalarda kodu içinde bir işlev adı yeniden. Herhangi bir program kaynak dosyaları dinamik olarak dahil edilebilir beri bir işlevi aslında denir oluyor tam olarak hangi anlamaya için çok zor çünkü zor bulmak hataların yol açabilir.

Tüm site tho indirme gerektirmez şey olması güzel olurdu.

I hope this doesn't mean that you're modifying the site remotely. Have a local working copy, make the changes, test them locally, then upload the changes.

Vim ve ctags bir basit açılan "tanımına gidin" görevi pasta bir parçası yapar.

Eğer içeri olabilecek tüm dosyaların bir kopyasını sürece bir şey aramak (ve onu bulmak için beklemek) olamaz

IDE bir dizi tıklayın ve tanımı bir değişken veya fonksiyon kullanımı gitmek için yeteneği var. Eğer değilse, o zaman bir çoklu dosya ararken editörü içinde aracı, ya da biraz daha özel kaynak kodunu ararken de yardımcı olabilir (örneğin ack gibi) bir komut satırından bir şey. İyi adlandırmasında de tutarlılık çok yardımcı olabilirsiniz.

Bu soru değil, ama neden yerel sitenin bir kopyasını yok - ve ona iken, hem de sürüm kontrolü tutmak?

Ben bu get_functionPath () yeteneği ve yaygın diğer insanların koduna çalışmak zorunda olan herkes muhtemelen o inanılmaz yararlı bulur gibi de emin olur. Bu sadece işlev kullanıcı tanımlı işlevler için sorun bir TON tasarruf olur tanımlanan dosyayı iade eğer biz, function_exists var. Hayır, hepimiz IDE kullanmak değil, ve evet bazılarımız üretim makinede kod yeterince uzun süre bu yapıyor. Test kutuları ve kum çaylaklar içindir.

Bir hüner amaçsız bulmak için çalışıyoruz işlevinde bir hata tetikleyecek olan. Zaman bir ton tasarruf edebilirsiniz.

Eğer indirmek ve yerel arama yapmak ve üzerinde arama yapabilir, bir Uzak dosya sistemindeki bir dizin inşa edebileceğini aracı çeşit kullanmak gerekiyordu. Bunu yapabileceğimi şey bilmiyorum ve Google ile birkaç dakika hiçbir şey dönmedi.

Belki bir açık kaynak projesi için iyi bir fikir mi? hinthint

bu yüzden yapacağını hiçbir işlevi yoktur? Get_class gibi bir şey () hangi istiyorsunuz çıkış üst sınıf ama sunucuda durumda dosya yolu ...