Ne kadar eski URL'leri korumak gerekiyor?

0 Cevap php

Tamam, ben en iyi uygulama olduğunu biliyorum değiştirmek veya kaldırmak bir sayfa URL, yeni ilgili URL'ye o url yönlendirme için bir kez.

Ama ne kadar süre için? Sonsuza kadar?

Örneğin, ben bir sayfanın farklı varyasyonlarını test etmek için Google Web Sitesi Optimize kullanıyorum. Original.php, var1.php, var2.php, vb: Yani her gibi için farklı bir url oluşturmak zorunda

testi yapılır kez kazanan yeni original.php olacak ve vb var1.php tutmak gerek yok olacak Ama ben şimdi ilgili original.php için bu artık gerekli URL yönlendirmek gerekir.

Bu benim .htaccess dosyasındaki 301 yönlendirmeleri bir LOT olma sonunda olabilir. Ben de sunucu bir sayfa hizmet önce o her şeyi işlemek vardır çünkü size. Htaccess dosyasında sahip daha fazla şeyler yavaş sitenize olur duydum.

Ben gerçek URL'ler (gerçek var1.php dosyasında örnek bir php yönlendirme) için yönlendirmeler taşıyabilirsiniz ama sonra birkaç gereksiz dosyaları benim sunucu kadar şişkinlik var.

Yani ben burada neyin iyi uygulama merak ediyorum? bu kadar uzun zaman sonra bir 301 yönlendirmesi kaldırmak için güvenli mi?

0 Cevap