Yayıncılık nasıl .. online video korumalı?

0 Cevap php

gibi çoğumuz farkında AnyVideo çevirici veya benzer herhangi bir yazılım kullanarak youtube video dowload mümkündür. Temel mekanizma bir video bufering zaman, görüntüleri bir dizi istemci makineye gönderilir, yani youtube videoları flash formatında, çünkü bu. Emin değil hangi biçimi. F4v, 4fp. Ben olduğunu varsayalım. Video olarak f4v yerine 0,4 fp de alınabilir.

Bana parçaları bu tamamen korumalı video yapmak imkansız olduğunu iddia ediyorum. Eğer dere yerel makinede dowloaded ve böylece bir yazılım steram okuma ve mp4 veya videoyu kopyalamak mümkün olmalıdır ya başka formata dönüştürerek ile bir video görmek her zaman.

Another part of me says that technically this could be avoided by: 1 - having a video which uses an encrypted file format 2 - creating a client application that accesses to the encrypted file format in order to show the video

Ama burada yine, o birisi ardından AnyVideo ve benzer yapar ne aynı şeyi aynı şifreleme istemcisi kullanarak bir yazılım oluşturduğu riski vardır.

En azından bu olsa riskini azaltacak ..

Any solutions? I need to make a video available online only to a restricted set of people and we want to eliminate (ideally) the risk of other people accessing to the video.

Çok teşekkürler,

pengCC

ps: a related question redirects me to this http://stackoverflow.com/questions/286270/how-to-password-protect-streaming-videos-with-php

Basically their approach is to use a password protected quicktime video.. do you think that AnyVideo or any other software will still be able to copy the video?

0 Cevap