Dizi OTURUM Saklı sonra sayı Görünüyor

3 Cevap php

Ben bir oturum değişkeni ve bu dizi baskılar sonra bir sayı ekleyerek oluyor bilinmeyen bir sebepten dolayı saklanan bir dizi üzerinde bir print_r yapıyorum.

Örnek:

Array
(
    [0] => 868
    [userid] => 868
)
1  

Ben işlevinin kendisi doğrudan bir print_r yaparsanız ve değişken bir oturum değişkeni saklanan alır önce, bu sayı 1 katmıyor.

Çözüm:

Paolo doğru soruma cevap olarak hemen hemen aynı anda ben neden kodu bulundu.

Print_r üzerinde basit bir eko

3 Cevap

Bunu etrafında yapmak için kullandığınız kod gönderebilir miyim print_r? Bir boolean yazdırmaya çalıştığınızda bir 1 almak için en yaygın nedeni:

$my_bool = true;
print $my_bool; // will be printed as 1
print_r($my_bool); // will also be printed as 1

Ben aynı sorunu vardı. Muhtemelen 'doğru' olan) print_r (dönüş değerini yankılanıyordu ediyoruz. Sen () yerine bu biçimlendirilmiş metni döndürmek için print_r ayarlamak gerekir onun başarı ya da başarısızlık.

echo "Session: ".print_r($_SESSION,true)."<br />\n";

print_r veya vardump kullanarak yanında, sen FirePHP kullanarak düşünmelisiniz veya PHP Quick Profiler Eğer değişkenin değerini ayıklama ve görüntüleme yardım etmek.

FirePHP ile, Firebug'ın konsoluna değerini görüntüleyebilirsiniz. Kullanarak, PHP Quick Profiler, size gereken herhangi bir değer görüntülemek için kullanılabilir sayfanın alt kısmında eklenen bir konsol olacak.