PHP değişiklikler için XML belgeleri Karşılaştırılması

0 Cevap php

Şu anda (yerel olmayan) simplexml_load_file() kullanarak web etrafında birden fazla XML dosyalarını yüklemek için PHP kullanıyorum. Bu, tahmin edebileceğiniz gibi, oldukça aksak bir süreçtir ve (7 saniye 7 dosyalarını yüklemek için) önemli ölçüde yük zaman yavaşlıyor, ve muhtemelen yüklemek için daha fazla dosya var olabilir. Bu dosyalar genellikle değişmez, ancak değişikliklerin kısa sürede yapılır gibi sayfada görüntülenir.

Ben Bir fikir, her besleme bir sürümünü ve benim DB bu yemden oluşturmak html çıktıyı önbelleğe oldu. Ardından, kullanıcı sayfasını yükler her zaman, beslemeler göre olacaktır; bunlar farklı ise, benim varolan kodu çalıştırmak HTML çıkış, onu üretmek, ve DB tasarruf sağlayacaktır. Aynı Ancak, eğer, ben önbelleğe HTML sadece çıkış olabilir.

Bu benim iki endişeleri vardır:

Güvenlik: Bir XML dosyasının bir kopyasını saklamak olursam, bu benim bu dosyanın içeriğini kontrol yok gibi görerek, bir güvenlik tehdidi teşkil edebilir?

Hız: Burada asıl amaç genel sayfa yükün hızını artırmaktır. Yukarıda anlatılan işlem hızını artıracak, ya da sadece yapmak için daha fazla sunucuyu batağa saplanmak olur? Yardımlarınız için teşekkürler!

0 Cevap