Python veya Ruby bu (PHP) yapmak nasıl?

0 Cevap php

Benim app adresler çoooook listesini alır, ve böylece daha sonra ben bir thread.php başlar ve bunun için adresler hesaplayabilirsiniz X (X = $ konu) bölünmüş. Sonra verileri almak için GET ve POST isteği yapar

Ben kullanıyorum:

for($x=1;$x<=$threads;$x++){
    $pid[] = exec("/path/bin/php thread.php <options> > /dev/null & echo \$!");
}

"Diş" için (ben onun gerçekten diş bilmezler, bu bölmek ya da ne olduğunu?), Daha sonra N konu çalışıyorsa kontrol ve onları durdurmak için bir dosyaya pids kaydedin.

Şimdi php dışarı taşımak istiyorum bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum çünkü, ben Python kullanılarak düşünüyordum.

How can I achieve this kind of "threading" with python? (ya da yakut)

Or is there a better way to launch multiple background threads in python or ruby that runs in parallel (at the same time)?

Konuları birbirine ya da bir ana iplik ile, bağımsız oldukları arasında iletişim kurmak gerekmez, onlar http isteği yapmak ve bir mysql db ile etkileşim, onlar erişimi gerekebilir / aynı tablo girdilerini değiştirmek (Ben yaklaşık tought değil Bu ya da ben) Henüz bunu çözmek nasıl.

App "projeler" ile çalışır, her proje bir "max konuları" değişkeni vardır ve ben bu yüzden (Ben hala yeni app arayüzü [durdurma / çalıştırma parçacığı] için php kullanabilirsiniz) bunu kontrol etmek için bir web arayüzünü kullanabilirsiniz.

Ben kullanmak istedi

from threading import Thread

Python, ama ben alışkanlık bir anda bir kez paralel çalıştırmak, ancak bu konuları söylendi.

App linux, web sunucuları üzerinde çalıştırmak için tasarlanmıştır.

Herhangi bir öneri takdir edilecektir.

0 Cevap