Olmayan kayıtlı kullanıcılar için dosya yüklemelerine izin

0 Cevap php

Ben bu yüzden daha sonraki bir zamanda erişebilirsiniz benim web sitesi ziyaretçilerinin içerik (metin) oluşturmak ve kaydetmek için izin veren bir hizmet oluşturma. Bu özelliği kullanmak için önce Ancak, kullanıcılar bir kullanıcı hesabı gerekmez. Onlar sadece "şimdi dene" ve kullanmak tıklayın. Onlar işlerini kaydetmek istiyorsanız, o zaman onlar kaydolmak için gereken zamanı.

Ben bir özellik olarak images / dosya Yükleme eklemeyi planlıyorum. Ancak, "Şimdi deneyin" modunda (kullanıcı olmayan giriş) için bu nasıl uygulanacağı konusunda fikirler için bir kayıp değilim. Kafamın üstüne, ben geçici bir kullanıcı adı yaratacak ve bir oturumda depolamak ve kullanıcının yüklenenler gidip bir gelen geçici bir klasör oluşturun. Ama, nasıl ben onu temizlerim? Kullanıcı sadece tarayıcıyı kapatabilirsiniz, ve ben geçici klasörler hala kullanılmakta olan bilmenin bir yolu olacaktır.

Bunu yapmanın iyi bir yolu var mı? Veya sadece tamamen sigara kayıtlı kullanıcılar için dosyaların yüklenmesini önlemek gerekir?

Ben arada CodeIgniter üzerine PHP kullanıyorum.

Sizin giriş paha biçilmez :) Teşekkürler olurdu!

0 Cevap