Oturum çakışması, 2 kullanıcıları bir şekilde sistem biri olarak gördüğü kaydedilir

0 Cevap php

Nadiren sistemimiz karışımlar kullanıcılar giriş ve ben nedenini anlamaya olamaz.

Here is the scenario: 2 users log in (A and B) normally each one has his own ID, at some point one of the users (A) takes the ID of the other user (B) and contribute to the website as if he is B.

Teknik o oluyor ne:

1 - 2 kullanıcılar günlükleri: Her kullanıcı PHP üzerinde çalışır (GGG) sunucusunda Single Sign On bir "oturum" eylem istekleri ve oturum her kullanıcı için oluşturulur (oturumlar Memcached-X saklanır)

2 - Kullanıcılar, farklı kimlikleri vardır: Her kullanıcı aynı zamanda Memcached-Y üzerinde oturumları kaydeder Ruby (RoR) üzerinde çalışan web sunucu üzerinde başka bir oturuma sahip olacak. Onlar RoR girmek her sayfa için GGG'ne kullanıcı tarayıcıdan bir kimlik doğrulama talebinde bir iFrame onay var.

3 - Bazı noktası kullanıcı A'da B olur ve B B olarak kalır: GGG gelen log dosyaları RoR günlükleri kullanıcı A B verilmiş haline gösterirken, kullanıcı yine kullanıcı A ve B kullanıcısı hala kullanıcı B olduğunu gösteriyor ki bu hala aynı oturum kimliği var. O anda biz RØR en memcached çıkan anahtarları teslim ve doğru değerleri döndü.

Neler oluyor? SSO RoR yanlış değerler veriyor mu, ya da RoR her şeyi karıştırmak yok ya Memcached sunucuları hatalar yapıyoruz?

Please help I am running out of ideas... Thanks.

0 Cevap