Sitemde kullanıcıların Flash / PHP / diğer hizmet üzerinden Amazon S3 görüntü dosyalarının büyük hacimli indirmek için izin vermek için bir yolu var mı?

0 Cevap php

Benim web sitesi kullanıcılarının Amazon'un S3 saklamak fotoğraf yüklemek için izin verir. Ben orijinal yükleme yanı sıra optimize edilmiş görüntü ve bir küçük resim depolamak. Ben kullanıcıların abonelik süresi dolduğunda kendi özgün sürümlerinin tüm ihraç edebilmek için izin istiyorum. Yani şu sorunlar ortaya düşünüyorum

  1. (Muhtemelen 10GB civarında) veri büyük hacimli olabilir
  2. İndirme işlemini yönetmek için nasıl - örneğin nerede itibaren yeniden başlatmak kesilirse emin olun, ne kadar dosya başarılı doğrulamak indir
  3. Bu tek tek dosyalar ile yapılan ya da denemek ve zip dosyaları ve bir dosya veya küçük sıkıştırılmış dosyaların bir dizi olarak indirmek olmalı.

Bunun için kullanabileceğiniz orada herhangi bir alet var mı? Ben zip dosyaları işlemek için bir Actionscript kütüphane Fzip gördük. Örneğin onları Zip, S3 EC2 dosyalarını kopyalamak sonra Flash Downloader aracılığıyla kullanıcıya indirebilir, kullanıcının sabit diskine zip klasörü sıkıştırmasını Fzip kullanın - Ben o yüzden de yüklemeler için bu kullanabilirsiniz dosya yüklemeleri kolları çalıştıran bir EC2 örneği var.

Herkes benzer bir hizmet / çözüm geldi?

all input appreciated thanks

0 Cevap