Nasıl bu CodeIgniter / PHP + Subversion iş akışını yönetebilir?

0 Cevap php

Bu gerçekten kolay bir soru ya da bir şey varsa özür dilerim. Anlayacağınız gibi, Subversion için tam bir acemi değilim (ama hey, biz tamam mı?, Bir yerde başlamak zorunda).

Yani bugüne kadar ben sadece yerel ve elle yönetecek oldum benim webapp için Beanstalk + Coda kullanarak kurulum Subversion ettik. Yani başarılı kurmak ve benim yerel klasörde, benim CodeIgniter kurulumu yanında, ben şube / bagaj / klasörleri işlemek görebilirsiniz var.

Şimdi size gövde klasördeki tüm çalışma dosyalarını kaydetmek gerektiğini söylendi. Ancak, ben hala benim MAMP kurulumu ile yerel siteyi test etmek istiyorum. Böylece gövdede otomatik değişiklikleri kaydetme - ben, gövde klasörünün içine benim bütün siteyi kopyalamak mysitefolder/trunk için mAmp kök URL'sini değiştirmek ve oradan çalıştırmak gerekiyor anlamına mı geliyor?

Kullanıcıların kullanacağı asıl webapp canlı değişiklikleri - - Ben FTP sunucusuna değişiklikleri itmek gerektiğinde bu şekilde, çünkü ben elle hareket etmek gerekir / trunk dışarı ve kök içine dosyaları kopyalamak , sonra onları FTP.

That strikes me as a bit of an illogical workflow. Ben yanlış bu konuda giderek, ya da gerçekten ne pratikte yapmak olurdu olduğunu muyum?

Teşekkürler!

Kriko

P.S. I noticed whilst tagging this question that 'subversion' isn't an available tag. Why's that?

0 Cevap